SEKEJAP TIMBUL SEKEJAP TENGGELAM

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة



Macam tak betul ja tajuk kat atas tu.
Yang sebetulnya timbul sekejap ja, tapi tenggelam lama 😃
Itulah ceritanya blog cheq ni.



Sekarang ni cheq dah tak berapa boleh nak fokus untuk blog ni sangat.
Bukan setakat blog ja, facebook dan instagram pun dah jarang sangat bertemu muka.
Salah satu puncanya adalah komitmen pada tugas ofis yang rasanya macam tak pernah nak habis. 
Tugas dirumah sebagai isteri dan anak-anak juga tak pernah ada penamatnya.
Laptop pun buat perangai juga.
Tak pasal-pasal nak terbakor.

Rasa rindu juga nak bagi komen-komen kat blog kengkawan lain.
Rindu nak rasai percutian ke oversea, hanya dengan baca blog kawan-kawan.
Rindu nak join blogwalking dan join giveaway

11 comments:

  1. Welcome back...eh...hehehe...biasa la tu..kadang2 blogger lain pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun tak tahu berapa lama backnya SA, hehehe

      Delete
  2. Rindu jugak nak baca entry entry mama. Hehe. Moga dipermudahkan semua urusan :)

    ReplyDelete
  3. Tak pe..pelan2..keluarga dan kerjaya tu lebih penting dan perlu diutamakan..betul tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-kadang tak dapat penuhi permintaan anak-anak sebab tuntutan kerja, sedihh

      Delete
  4. samala kita sis. sy pun tenggelam timbul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah saya perasan, ada juga blogger dah kurang aktif.

      Delete
  5. begitu la ann.
    kerja diutamakan.
    keluarga didahulukan.
    sama le kita. 2-3 bulan kebelakang aida pun tak dpt blogwalking rancak mcm dulu.
    ops luar opis.
    kat rumah harus la takde peluang nak blogging kan :)
    yg penting, ingat kami dlm doa ann.
    online friends yg ohsem (chewah!)...

    ReplyDelete
  6. Rindu kak ann.. Xpe ekin faham..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.