BILA NAK AKTIF BALIK NI...

Hai semua...

Masih ada yang kenal dengan diri ini ka?
Al maklumlah lama sangat tak buat coretan dan jenguk blog korang semua.

Harini curi masa rehat jenguk blog jap.
Omak aiiii, dah naik bersarang blog ni.
Last sekali coret kat sini, raya puasa tahun lepas.
Lepas tu senyapppp...

Sebenarnya banyak cerita nak dikongsikan kat sini.
Kena cari masa dan mood ja.
Tak tau pi lari mana tah depa berdua ni...

Azam tahun ni nak tulis dan jenguk blog kengkawan hari-hari tanpa gagal.
Haaa...ayat "tanpa gagal' tu memang ayat rasmi kat tempat kerja ni.
Maknanya kena buat jugak, tak boleh tak buat.
Moga-moga azam cheq tercapailah nooo..


Line tenet slow teruk kat opis ni. Nak download
gambar ni ja setengah jam.



p/s : dah masuk tengah bulan Februari, dia ni sorang baru duk kalut nak cerita pasai azam.. 

10 comments:

  1. Salam sis... allhamdulillah masih ingat tp yg kat sana ingat ke kita ni... apa pun don't give up semoga azam tercapai... salam ukhwah

    ReplyDelete
  2. kenal jaaa hihi.. marilaa
    kembali aktif. ramai merindui ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ke yg rindu kite ni. apapun tq sudi singgah sini.

      Delete
  3. haha. kita sama lah mama. kebanyakkan before post makan jer. post diri sendiri tak dan lagi. ntah mana nak start. hehe.

    by the way, salam perkenalan mama :)
    follow mama kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan. semoga kita terus aktif pasni :)

      Delete
  4. hahaha semoga azam tu tercapai tanpa gagal hehehehehe

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.