SAYA MOHON MAAF

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sudah agak lama saya menyepikan diri dari dunia blogger. Bukannya tiada idea nak menulis tetapi masa yang tak mengizinkan. Selepas raya memang saya terlampau busy nak menyudahkan banyak kerja-kerja yang terbengkalai. Semuanya saya kena ambil alih kertas siasatan yang berjumlah puluhan ribu dari tahun sebelum saya kenal dunia kepolisan ini.

Mohon maaf sebab saya tak dapat nak balas semua komen-komen dan blogwalking ke blog-blog kengkawan semua. Insyaallah, setelahkerja saya siap saya akan aktif semula berblogger dan bayar hutang blogwalking. 

Paling saya kesal dan maaf bebanyak kerana hadiah yang saya kirimkan kepada pemenang tak sampai-sampai sehingga sekarang. Saya mohon masa untuk ganti semula hadiah tersebut.

Sekali lagi saya mohon maaf kerana tak dapat aktif dalam group whatsap dan group facebook. SaYa rela disingkirkan demi memberi peluang kepada kawan-kawan lain.



24 comments:

  1. Takpe. Utamakan yang penting dulu :D

    ReplyDelete
  2. tak pe kak, dahulukan je mana yg penting.. biasala tu..:)

    ReplyDelete
  3. Alahai... sedihnya... takpe2.. amik masa k...
    moga dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  4. Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  5. alooo mama,touching nya ayat :'(

    semua org faham kak, dont worry lah, be happy !

    ReplyDelete
  6. rindu kat mama dan 3 orang putri kesayangan mama tu ;D

    ReplyDelete
  7. MMMM.... sedihnyer. Moga dipermudahkan segala urusan yer sis :)

    ReplyDelete
  8. patut la mama sunyi..mama siapkan kje dulu..kami faham hehe

    ReplyDelete
  9. moga semuanya dipermudahkan ye

    ReplyDelete
  10. akak setia menunggu ceritamu ann :)

    ReplyDelete
  11. takpe,tak your time..in shaa Allah semuanya akan berjalan lancar.

    ReplyDelete
  12. hai..salam..samalah..da kurang blogging skrg..salam ukhuwah n blogwalking!

    ReplyDelete
  13. ngeee takpe Mama.. nanti nanti update k =)
    yang lebih penting kena dulukan..

    ReplyDelete
  14. alahai ann.
    iye ke? jgn la gitu.
    blogging ni kat hobi.
    buat bila ada masa.
    jgn berundur :)

    ReplyDelete
  15. Assalam ann,
    jangan isau2 naaaaa
    pelan2 kayuh hokeyh :)

    ReplyDelete
  16. Take your time mama :) Kami semua akan tunggu mama :)

    Semoga semua urusan mama dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  17. sabar ye Ann..walaupun lama menyepi JM tetap x lupakan Ann...so settlekan keje yg lebih penting dulu ye

    ReplyDelete
  18. Patut la masuk blog akak xde update xpe kak ann ekin sabar menunggu ketibaan akak dalam dunja blogger

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.