ANAK-ANAK DAH MULA MERUNGUT

Salam sejahtera.

Dah naik bersawang blog cheq ni. Lamanya tak jenguk. Nampaknya kesibukan cheq ni tak tahu sampai bila akan berakhir. Tapi, sekarang ni dapat juga cheq tarik nafas lega sikit lepas kerja-kerja kami diaudit oleh Bukit Aman. Walaupun gitu, arahan-arahan pelik pulak yang kami dapat. 

Anak-anak cheq pun dah mula merungut. Hari minggu pun tak dapat pergi mana. Kadang-kadang cheq akan bawak anak-anak ke ofis di hari minggu. Cuti sekolah dan raya haji pun dah dekat. Perancangan untuk bercuti pun belum ada lagi.

14 comments:

  1. Take rest jgak kak.. Bagi body rehat..")

    ReplyDelete
  2. pttla tak lama xnampak entry baru..bz rupanya...huhu

    ReplyDelete
  3. mama kena tarik nafas panjang dulu.. pastu boleh plan gi bercuti dengan anak-anak..:)

    ReplyDelete
  4. saya pun baru ni nak aktif kan balik blog setelah lebih sebulan tak update

    ReplyDelete
  5. takpe ann. kerja harus diutamakan.
    maklum la, melibatkan keselamatan negara :)

    ReplyDelete
  6. patutlah lama x bertandang ke 'rumah' JM tu...sabar ye Ann..dah tugaskan..semoga semua berjalan lancar

    ReplyDelete
  7. sibuk betul..bulan Ogos 1 entri je?..sabar ye..bukan selalu kan

    ReplyDelete
  8. kesiannya. bertabahlah ye
    moga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  9. sabar yer sis, demi tugas ku korbankan jua. hahaha

    ReplyDelete
  10. Kesibukan.. Samala kita.. Weekend pon bekerja.. Marilah kita berhuhu~ T_T
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  11. Semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.