Giveaway 2014 Maliana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

47 comments:

  1. Selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mardiah. Selamat bersegmen jugak untuk awak.

      Delete
  2. Good luck ya emak 3 Farhanah. Well done ^__^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...Singgah dari GA yg same....good luck for u.....
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    Good luck dear.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. good luck..:)
    singgah dr GA yg sama.done follow blog ni
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama.. singgah n follow sini :)

    ReplyDelete
  13. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. singgah melawat dari GA yang sama..goodluck..

    http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. izan follow sini & gud luck sis ;)

    ReplyDelete
  16. Singgah dr GA yg sama...moga berjaya

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemasikini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  18. blogwalking sini dari segmen yg sama....good luck ya!

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  21. Blogwalking dari segmen yang sama.. Done follow.. All the best.. Goodluck.. :) http://sisnurul92.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  22. ziarah sini dari http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
  23. singgah di pagi raya.. selamat hari raya.. ^^ jemput join segmen shawal.. :) KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
  24. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.
    Singgah dari GA yang sama.
    Jemput singgah blog saya juga yer, YANA PINK BLOSSOM

    ReplyDelete
  26. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  27. salam , jln2 blogwalking smbil follow2 blog yg sya blum follow :)

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-221 kat sini ^_^

    dapatkan hadiah menarik daripada whohaa....
    (lawati link dibawah)
    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/06/apa-itu-whohaa.html

    ReplyDelete
  28. blogwalking dari segmen yg sama.. done follow

    ReplyDelete
  29. tahniah..

    http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  30. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.