Tak pasal-pasal terjebak

Petang tadi punya boring, godek-godek la tv. Check balik apa cerita yang direkod. Ada pulak cite tajuk Running Man. Setahu cheq, dalam family ni takdak pulak pernah tengok gambar ni. Rupanya minggu lepas, adik cheq yang rekodkan.

Cuba try la tengok. Fuhhh...patutla adik cheq duk gelak kuat sorang-sorang aritu. Giler punya lawak. Penterjemah yang bukan-bukan ja. Dia punya games pun cam seronok ja. Hero dan heroin dia pn hensem dan cantik. Gelak macam nak putus urat kentut.

Dahnya cheq dah terjebak jadi minat plak dh. Tak sabar nak tunggu minggu depan.

 Setiap pemain ada gelaran sendiri. Hidung besar la, zirafah la, belalang la, Harimau.


20 comments:

  1. wah mcm best je...smp boleh putus urat kentut? ;)

    ReplyDelete
  2. Xterlintas nk tgok jgk citer tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu tgk iklan jugak tp semalam sebab boring, cite kat tv pn duk berulang ja, tu yang try tengok...best la plak . Hehehe..

      Delete
  3. Hehe... Tgk tjuk je.. X pnh plak tgk citer ni..

    ReplyDelete
  4. hahha...sekali terjebak...susah dah nak tinggal...ini pun nasib baik la malas nak tengok sorang2...kalau tak, mmg akan tgk dengan adik2...pukul 12 tgh malam...then ayah keluar bilik, tanya "apa dok gelak2 tgh2 mlm ni"...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok dengan geng baru best kannn...pakat gelak riuh rumah.

      Delete
  5. Haha kite memang peminat tegar!
    Setiap selasa mesti dah ready nak download new episode.
    Wiwi~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo...setiap hari selasa ye. Saya pn nak rekod, bleh tengok anytime.;-)

      Delete
  6. minat running man jugak? Haha sbb tu KM xboleh mula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru jer TERminat ni KM. Tu lar, dah tak sabar nk tgu episod baru.

      Delete
  7. owh running man tu cerita kelakar rupanya... patutlah suami tengok gelak... hehe... akak jarang tengok movie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelakar giler...cite ni bknnya drama tapi games yang berepisod.

      Delete
  8. hahaha.. kita pun layan jugak cerita ni sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan...hilang serabut bila gelak tgk diaorg ni.

      Delete
  9. Wlpn orng duk bercerita running man ni menarik, sy blm terminat lg.. Mlas nk cuba melayan pun iye jgk. Tkut terjebak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya mmg dh terjebak dh ni. Duk ulang tgk je.

      Delete
  10. Sis jm peminat tegar running man dari ep1 until now ep200++ mmg x kering gusi ngan keleth dorang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah 200 ke episod diaorang. Saya baru nak start tengok...

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.