Cabaran 30 Hari | Hari #12 : 5 wishlist anda

Dah masuk task ke 12 harini..
Inilah antara 5 wishlist saya. Mudah-mudahan akan tercapai suatu hari nanti.

1. Nak ke Mekah
Niat untuk ke Mekah samada menunaikan haji atau umrah. Kalau boleh nak pergi dengan suami, bawak emak dan ayah sekali.


2. Rumah tepi pantai
Bestnya kalau dapat rumah tepi pantai. Petang-petang bawak anak-anak jalan amik angin, kutip kerang dan berkelah sekali-sekala.


3. Ke Disneyland
Nk bawak anak-anak untuk berjumpa dengan watak-watak kartun kegemaran diaorang. Adik selalu ajak pergi. Dia ingat dekat kut.


4. Kereta Idaman
Teringin nak bawak Toyota Harrier. Tapi setakat ni tak mampu lagi. Mampu tengok orang lain bawak je.


5. Baby boy
Insyaallah sebelum umur capai 35 tahun nak tambah ahli keluarga lagi. Cheq dah ada 3 orang anak perempuan. Kalau dapat sorang baby boy pn dah ok.


Done  !!!!

#cabaran30 hari
#kelabbloggerbenashaari

14 comments:

  1. datang tengok wishlist kwn2

    semoha impian tercapaii..

    aminn~

    ReplyDelete
  2. Tag Awak Di Sini http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sya nti ada masa mama jawab soklan2 tu ye...;-)

      Delete
  3. Hai,

    saya dah nominate awak untuk Liebster Award. Jom tengok dekat sini

    http://ismahasmi.blogspot.com/2014/09/liebster-award-kali-kedua.html

    ReplyDelete
  4. hihi... next year kita preggy together ok..

    ReplyDelete
  5. Klau nk tgk watak tu pegi universal studio singapore dokek sikit :-)
    Semoga salah satu whishlist tu tercapai yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye jugak.. nanti balik kg leh lajak ke sana. Apa pn kena menabung dr sekarang.

      Delete
  6. Moga tercapai wishlist akak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah, kena usaha lebih skit nak kumpul duit. Tp semua ni atas keizinan Ilahi jugak, kalau ada rezeki, dapat la.

      Delete
  7. Sis, berumah tepi pntai anginnya pnas.. Hehe
    Klau sy nk elakkn..
    Insyaallah.. Moga diberi keizinan tuk dpt bby boy.. :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.