My Power Puff Girl

Inilah 3 orang permata hati cheq..
Mereka la racun, mereka la penawarnya.
Tak boleh bayangkan cheq hidup mereka bertiga ni...
2 minggu berjauhan kerana outstation pn dah demam-demam rindukan depa ni...










Payah betul nak ambil gambar diaorang ni berposing cantik...
Mesti salah sorang tak pandang kamera, tarik muka, lari la...
Kata orang tak baik ambil.gambar bertiga, nanti salah sorang pendek umur...
Karut la semua tu...
Group KRU takdak yang meninggal pun..
Makin tua adalah...
Satu ja cheq pegang...ajal, maut, jodoh ditangan Allah..

Hmmmm...anak pompuan dh ada 3 orang..
Teringin la plak nak ada anak lelaki..
Tapi cik husband tak bagi green light lagi..
Kesian katanya tengok cheq duk terjerit-jerit uruskan yang 3 orang ni...
Kihkihkih....insyaallah 3 tahun lagi kut.


8 comments:

  1. comel2 :)....salam kenal..baru follow ur blog..sudi2lah join giveaway blog azie ye :)
    http://aziesuhaimi.blogspot.com/2014/09/like-share-win-herblax-shaklee-for.html

    ReplyDelete
  2. X pe mama muda lg so tggu si kecik besar sikit ye :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg taknak tgu lama-lama JM. biar depa membesar sekali harung..

      Delete
  3. alololo bam bamnya yg baby tu... comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq KM...tu pn dh surut ketembanannya. Dh lasak sekarang ni

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.