Malam Jumaat Punya Cerita

Malam jumaat
Sakit yang tak tertanggung
Terpaksa mengadap doktor di klinik
Dengan harapan dapat ubat untuk meredakan kesakitan ini
Puncanya sakit pinggang yang melanda
Disebabkan drive kereta berulang alik dalam seminggu ni
Balik rumah baby merap (meragam) nak berdukung
Akhirnya dapat mc 2 hari
Bolehlah rehat diri yang baterinya nk habis dah ni
Tak sabarnya nk tunggu abis outstation ni
Nak pergi bercuti dengan family
Nak blogwalking setiap hari


10 comments:

  1. moga sentiasa diberi kesihatan yg baik untuk beribadat kepadaNya..salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan. Tq sudi singgah ke sini...;-)
      Aminnn

      Delete
  2. bestnya kalau dapat bercuti dengan family.... rehat2kan otak kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama tak cuti. Nak plak anak dah sekolah, time cuti sekolah, cuti kena beku....sob, sob

      Delete
  3. Best bila dapat bersama family nih.. apapun moga diberi kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq izzeyda...anak2 pn dh merungut ajak pergi jalan-jalan.

      Delete
  4. uih.. malam jumaat sakit pinggang? okeh, get well soon... pinggang nak pakai lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tettt....sakit dah lama KM. Makin teruk, scan takdak apapn. Kena berubat cara tradisional.

      Delete
  5. keja pa kak sampai sakit pinggang? hehe.
    moga cepat baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sibuk jaga orang dik. Takut diaorang lari...hikhikhik

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.