Segmen Ben Ashaari : Aku, Seorang Blogger !

Assalamualaikum dan selamat pagi..
Pagi ni terjah blog brader Ben Ashaari , ada lagi segmen baru.


Nak join [ KLIK SINI ]


Sebagai penguatkuasa undang-undang, saya akan salurkan informasi tentang trend jenayah terbaru serta langkah-langkah pencegahannya. Ini supaya para pembaca dapat kesedaran dan pengajaran dari kes-kes yang telah terjadi... hehehe, pasni saya akan tulis.

Sekira dunia blogger ini mendatangkan hasil pendapatan yang tinggi, of course saya akan letak jawatan dan menumpukan perhatian dalam dunia blog ni. Disamping tu , dapatla menjaga anak-anak sendiri di rumah. Dapat melihat anak membesar di depan mata. Maybe saya akan mengambil course menjahit pakaian kanak-kanak dan jadikan anak-anak saya model untuk pakaian saya....heheheh

Harapan saya supaya dunia blog ini terus berkembang. Pada pada blogger yang menjadikan dunia blog ini sebagai hasil pendapatan, semoga terus success. Dan teruskan menulis sbb saya suka membaca.

Fuhhh, done. Karang jawapan macam soalan UPSR. 
Cepat-cepat join. Tarikh tutp 12. 9.2014 jam 6 petang.
Good luck pada semua.

33 comments:

  1. salam kenal..soalan mencabar harini kan...haha..

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi mama .. anakanda qaseh dtg melawat hihi .. semoga impian trcapai

    ReplyDelete
  3. As-Salam. erkkk penguasa undang-undang... memang besar amanah dan tanggungjawab tu.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  4. Ada ilmu tentang penguatkuasaan undang2, bagus. Boleh sharekan ilmu2 sebegini dalam blog, biasanya info2 sebegini sangat susah orang nak tau..prosedur etc.. kadang2 orang awam pun tak aware pasal benda2 berkenaan undang2.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mama... wah pagi2 dah ade entry smoga terus membaca..
    hhehehehe

    ReplyDelete
  6. slm jumaat puan penguatkuasa undang2... :)

    ReplyDelete
  7. Nak kena join juga ni.. :-) Terima kasih akak..

    ReplyDelete
  8. Salam kenal..semoga berjaya..
    WoW! Penguatkuasa Undang2...hebatlah akak ni..

    ReplyDelete
  9. waaa.... penguatkuasa undang-undang, macam taf je bunyi kerjanya. tu la kalau blogging boleh beri pendapatan, sebagai perempuan, kita boleh dapat pendapatan sambil menjaga anak2 itu la yang paling bestnya. memng sokong 100%

    ReplyDelete
  10. Semoga dapat mencapai apa yang menjadi harapan tu. Zumal singgah dari segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete
  11. Mama janglah resign , nanti macam mana nak dapat info jenayah dengan trend terkininya......

    ReplyDelete
  12. salam kenal dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak. singgah sini. semoga segala yang di share akan memberi manfaat kepada semua orang sebab masih ada jugak yang kurang berhati-hati kat luar sana. =)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Mama3Farhanah! ^_^
    Datang melawat dari segmen sama.. Hehe.. Done follow! Jemput singgah ke blog saya juga.. ^_~
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
  15. Salam kenal.. datang dari segmen yang sama Segmen Ben Ashaari : Aku, seorang blogger! .. jemput singgah blog eyza..

    http://eyzamiel.blogspot.com

    ReplyDelete


  16. Dah Join blog nie ;)
    Salam Kenal ;)
    Saya Newbie, dtg dr segmen sama Ben Ashaari ;)
    Jemput singgah Blog saya yer ..

    www.misihamil.com

    tq ;)

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan ...datang dari segmen Ben Ashaari...semoga terus sukses...jom singgah blog saya..

    ;)

    ReplyDelete
  18. Salam Mama Farhanah, semoga berhasil mencapai impian yang dicitakan. Jemput singgah blog walking ke blog Nisa pulak yer ;) http://powerofmotivationblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  19. salam.

    saya suka profession anda..sungguh mencabar.
    Kalau nak berhenti rasa sayang plak. Tak semua orang boleh jadi macam tu... Tapi utk perempuan bila dah berkeluarga, family comes first ..tu lumrah kan??
    Pakaian kanak-kanak?? Saya suka...

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan dan good luck!

    ReplyDelete
  21. Assalam,
    salam perkanalan...
    memang impian seorang isteri & ibu kan3..
    Moga tercapai & sukses..
    jemput singgah & join blog saya yer ;
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  22. Salam kenal. Dari segmen Abg Ben bawa saya kisini. Impian semua wanita kan nak letak jawatan dan fokus pada family :) Semoga menjadi kenyataan suatu hari nanti!

    Jemputlah singgah blog Azie --> azyyatiliah.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum.,..
    gud luck sis..
    nik datang dari segmen yang sama :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  24. Wah! Seronoknya dapat kongsi info tentang trend jenayah terbaru... sekarang ni macam2 yang terjadi, moga impian akan tercapai nak jahit baju kanak-kanak & jaga anak sendiri... salam kenal-kenalan.

    ReplyDelete
  25. Semoga setiap impian berjaya di capai ...Lya singgah sini support segmen ...All TheBest

    ReplyDelete
  26. Wah..mama keje penguatkuasa undang2..nnt sng la yana nk cri info yg betul tntg jenayah ke apa..hehe..bole rujuk mama..

    Support segmen KBBA =)
    Jom kita sama2 majukn diri ke arah yg lebih baik..
    jemput singgah blog yana ,mama..hee..nie ase cm newbie lak..sbb lama xmenconteng blog n blogwalking..

    http://www.yanasakura.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  27. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  28. Good sharing tu tentang info jenayah...keep it up!

    ReplyDelete
  29. wah.. puan penguatkuasa la..
    moga dpt menyalurkan lebih banyak maklumat utk mencegah jenayah dan sebagainya.. :)

    www.suesopian.com

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.