Paris Sourvenirs Giveaway By JINDRISSKA

Due Date : 28 Okt 2014
Bestnya kalau dapat pergi bercuti ke Paris.
 Kalau tak dapat pergi, dapat sourvenirs pun kira dah ok tu.


Klik >> SINI << untuk join

Tag :-



18 comments:

  1. mamamyja pon join juga, heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. JCO tu donut. hehehe, mcm big apple juga. kuikui

      Delete
  2. singgah sini dari segmen yg sama :)

    good luck!!

    ReplyDelete
  3. yeeaayyy sempat join
    tq tag ayu mama
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html
    gud luck kat mama ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome ayu...selamat bersegmen and gud luck...;-)

      Delete
  4. Membalas kunjungan sambil followback #137~ Semoga berjaya! ^^

    ReplyDelete
  5. Mama dah join ye
    Kita TAG awak lah pulak
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.