GIVEAWAY September by Karya Mahirah




Assalamualaikum
[Sila Tekan Banner Diatas Untuk Join]


GA September by Karya Mahirah dianjurkan oleh Karya Mahirah dan di sponsor oleh:

35 comments:

  1. Good luck mama, mana tahu kan dpt hadiah dari sis JM nsnti heeee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, terima kasih sudi join GA anjuran KM
    Senarai peserta dah ada, bila free singgah tengok ya --> Jom Tengok Senarai Peserta GA Sept KM

    ReplyDelete
  3. singgah sini.slm kenal dr segmen yang sama.nombor yang #1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah sini najiah. Selamat bersegmen...

      Delete
  4. Salam #45 dari segmen yg sama. Goodluck ^^V

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html (25Sept9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum salam perkenalan
    jalan2 singgah BW dr segmen yang same
    done follow sini..
    gud luck
    jemput singgah http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/giveway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum

    Mama singgah dari segmen yang sama, jemput singgah blog mama semula ye

    http://www.mamaniza.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  8. Salam lya dtg bw ke sini

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  9. Salam lya dtg bw ke sini

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jenjalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking sini! ^_^

    Sha pon join segmen yg sama, jemput singgah GA September by KM

    Salam ukhwah.

    ReplyDelete
  13. salam...singga cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  14. salam,
    singgh dari segmen yang sama #67
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  15. Gud luck kak..
    syaz singgahh dr segmen yang sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  16. gud luck sis, singgah sini dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  17. semoga berjaya. jom singgah blog mommy Irra
    irrayyan.com

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan, saya dari segmen yang sama
    http://juliaadorable.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  20. haii.,... singgah dari segmen yang sama.. http://sihatgojes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... nak dapatkan sample pixy secara percuma...???
    meh isi form ni...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/jom-dapatkan-sampel-percuma-pixy.html

    btw good luck.. datang dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  23. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.