Cabaran 30 Hari | Hari #1 - 5 Fakta Tentang Mama3Farhanah

Cabaran 30 hari dalam bulan September.
Maknanya sehari satu entry..
Tapi cheq dah terlajak ni, tak kira nak join jugak...

1st sekali masukkan gambar terbaru..
Ni la gambar terbaru cheq, diambil berselfie pada malam merdeka...
Tengah bosan tunggu order makan malam tak sampai-sampai lagi..

5 FAKTA TENTANG DIRI MAMA3FARHANAH

#1. Dilahirkan di Alor Setar, Kedah...merantau cari makan di Negeri Sembilan dan sekarang sambung kerja di negeri Cik Siti Wan Kembang, Kelantan.

#2. Bernikah pada usia 24 tahun dengan jejaka Johor. Mendapat anak pertama pada usia 25 tahun dan sekarang mempunyai 3 orang anak perempuan yang comel-comel.

#3. Pada mata kasar orang lain,  nampak sombong tapi bila dah kenal saya seorang yang peramah.

#4. Pantang boring atau stress, mesti nak menghabiskan duit dengan pergi bershopping. Kiranya suka bershopping. Selalunya shopping barang anak-anak.

#5. Cepat sentap a.k.a mudah merajuk...

Ok, dah selesai cabaran #1, pasni sambung cabaran #2 plak...makin lama makin susah cabarannya..

4 comments:

  1. Hahhaha. Comel laa mukaa sys nii~ XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih...kurniaan Ilahi. Jgn puji lebih2, takut takleh tidoq malam. XD

      Delete
  2. Akak Jm mmg x boleh join cabaran ni sbb mmg xmampu nk buat. Org cantik mmg sesuai selfie klau muka mcm kak Jm ni buat malu je heeer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa...jgn la merendah diri. Kita pn bukannya cantik sgt pun, manis ja lebih....~XD

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.