I'M BUSY !!!!

Takdak kesempatan nak coretkan cite kat blog ni...
Busy melayan emak ayah...(hati banyak suka)
Semalam sebelum tidoq, sempat reply komen-komen rakan blogger..
Nanti ada masa cheq bw ke blog korang..
2 hari ni nak spend time wif my family...
Sebenarnya ada banyak cite nk karang...
Tunggu jer la...


6 comments:

  1. tak pe mama..yang pentung dahulukan mak ayah tu dorang bukan selalu datang kan..blog ni bila2 masa leh update :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtvt mmg padat...ada ja nk bawak mak dan ayah jalan-jalan. Biar depa seronok...

      Delete
  2. Replies
    1. Yes...apa saja utk family tersayang. Selagi mampu dan terdaya.

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.