Liebster Award Tagged by Rrsya Eyrdina

Assalamualaikum...
Time untuk jawab soalan-soalan yang telah lama tertangguh.
Terima kasih pada adik Rrsya Eyrdina sudi tag mama balik. Kita tag dia, dia tag kita balik..hehehe


Soalannya :

1. Siapa nama EX BF/GF yang pertama ?
    Hafiz.
     
2. Dimanakah tempat yang anda nak pergi ?
     Mekah.

3. Selebriti yang diminati ?
     Baru minat geng-geng running man.

4. Cikgu yang paling hensem/cantik di sekolah anda dulu/sekarang ?
     Dah lama tinggalkan sekolah tp cikgu Zuraida yang paling cantik. Dia pandai bergaya.

5. Benda yang anda nak sangat tapi masih belum dapat ?
    Anak lelaki

6. Antara kawan dengan BF/GF mana yang korang pilih dan sebab ?
    Boyfriend sbb boyfriend mama sekarang adalah cik husband mama. Sebabnya kami dah 
    bertahun-tahun hidup sekali dan tahu yang mana baik dan buruk utk family kami.

7. Makanan yang paling anda tidak suka ?
     Makanan yang haram.

8. Orang yang paling anda sayangi ?
     Anak-anak.

9. Binatang yang paling anda minati ?
     Arnab

10. Lagu yang anda rasa annoying ?
       Justin Bieber - Baby

11.  Kata-kata perangsang/semangat untuk saya tentang bolg ini ?
        Semoga adik teruskan menulis dan semoga success. Jadi diri sendiri.


Done..sorila dik, jawapan akan ringkas sangat. Pening jugak nak pikir jawapannya. Cheq pun dah takdak soalan nak tanya dan oleh itu takdak sebab nk tag sapa-sapa.

8 comments:

  1. Replies
    1. Berkali-kali Sue...tapi syok nk jawab soalan diaorg ni.

      Delete
  2. Salam. awak disenaraikan dalam Liebster Award saya.

    Kalau sudi ye.
    http://zahidahnur.blogspot.com/2014/09/libster-award.html

    Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear, nti saya jawab soklan awak ye...;-)

      Delete
  3. kita nominate awak dalam blog kita http://assiddeeeqah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.