Segmen : Blogwalking By Dayang Deno #2

TAMAT !!!


Pembuka tirai di bulan November

2 peserta bertuah yang terpilih akan menerima doodle art
Due date : 20 November 2014





66 comments:

  1. Salam singgah november Mama...selamat bersegmen dan semoga berjaya Mama....

    ReplyDelete
  2. goodluck kak.. nt nak join jugek..
    nak jugek doodle dr dayang deno ni.. comel2 kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah kalau ada rezeki dapat la tapi kena berebuy dengan akak dulu la.
      Hehehe

      Delete
  3. datang sini follow awk....hehe....nanti kalau sudi,singgah la blog kite

    http://pandaboystory.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  4. Selamat blogwalking, moga moga dapatlah hadiah doodle tu mama :)

    ReplyDelete
  5. all the best! syoknya kalau dapat doodle tu >.<

    ReplyDelete
  6. saya dah join jugak . selamat bersegmen kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bersegmen untuk awak jugak Parihhh =)

      Delete
  7. Terima kasih atas penyertaan Mama dalam segmen deno :) Nanti Jangan lupa semak link di Senarai Peserta ya .. Good luck dan selamat blogwalking! ^_^

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  9. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  10. haii saya datang dari segmen yg sama :)
    jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama :)

    jemput join segmen..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  12. http://jmbelog.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  13. Done follow. Singgahlah kalau sudi
    http://jangohorres.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  14. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen yang sama. Dah follow awak. Jom follow saya pulak. Klik sini - http://bit.ly/1vguAYF

    ReplyDelete
  16. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  17. Semoga berjaya mama ;) Selamat bersegment ^_^

    ReplyDelete
  18. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum mama :) Snggah dri ga yg sma ^^
    Smoga dmurahkan rezeki ^^

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  20. Datang blogwalking dari segmen yang sama
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayang-deno-2.html
    Baru ada masa nak menjenguk ^^
    Siti Yang Menaip

    ps : datang lagi sini :D

    ReplyDelete
  21. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.