CABARAN NOVEMBER #1 BY KATHY R'BAIN : HARI 5

Hari 5 : 11 orang artis yang diminati

Time-time kecik dulu ada la jugak berangan nak jadi retis. Dah try menyanyi solo atas pentas depan orang ramai, tapi keluar suara mengigil. Terus baling jauh-jauh angan-angan tu...hehehe. Itu zaman budak-budak yer.


1. Tan Sri P. Ramlee
2. Dato Siti Nurhaliza
3. Hafiz
4. Shila Hamzah
5. Remy Ishak
6. Lisa Surihani
7. Shah Rukh Khan
8. Ben Affleck
9. Stephen Chow
10. Semua ahli Running Man
11. Rain

25 comments:

  1. kalau tanya sis JM semua ahli dalam Running Man :-)

    ReplyDelete
  2. Hehe. Ahli RM tu yg paling tertarik. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya saling berkait antara satu sama lain. Tu kena pilih semua sekali, hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Saya baru ja kenai dia. Tu pun dalam running man la. Sekarang ni tengah gila duk tengok My Lovely Girl plak.

      Delete
  4. Wahh..ade selit srk jugakk..bgus2..hihi

    ReplyDelete
  5. semua ahli running man tuh..memang minat betul running man..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe
      Dah jadi peminat setia sekarang ni.

      Delete
  6. WAH WAH,,,ada abang Shah Rukh Khan ler :)

    ReplyDelete
  7. hehehh..sy suka ahli running man..

    ReplyDelete
  8. ada jugak srk tu naa. ben affleck pun suka gak, suka tengok dia dengan wife dia jennifer garner.hehe. RM tu dulu minat monday couple dengan kwangsoo ja. hehe

    ReplyDelete
  9. saya pernah jumpa remy ishak depan mata pastu mintak sain :)

    ReplyDelete
  10. Amboii suke sume skli dlm running man ye... ayu pon suke lisa surihani.... sweet sgt

    ReplyDelete
  11. Rain..hensem juga..tp x masuk list sofu hehehe

    ReplyDelete
  12. paling minat hafiz suip.. yehyeh my pakwerzzz ;p

    ReplyDelete
  13. wah, P Ramlee, x terfikir lak. hehe..

    SRK! my fevret too.

    ReplyDelete
  14. semua yg dekat running man?. wahhh peminat tegar ni..

    ReplyDelete
  15. Dato Siti Nurhaliza..suka sangat2 kat dia..suara maintain :)

    ReplyDelete
  16. yeay sama dengan ina minat siti nurhaliza, lisa surihani dan shila amzah ^^

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.