CABARAN NOVEMBER #1 BY KATHY R'BAIN : HARI 7

Hari 7 : 11 blog yang selalu disinggahi




Untuk cabaran harini, kalau boleh nak senaraikan semua sekali blog yang ada dalam senarai cheq ni. Tapi sejak seminggu 2 ni, cheq jarang dapat berblogwalking. Sempat buat satu entry dan publish. Kadang-kadang komen kawan-kawan pun tak sempat nak baca. Sibuk hujung-hujung tahun ni.

Inilah antara-antara blog yang cheq akan singgah dan diorang pun rajin singgah juga blog cheq ni.

http://hidayuayumie.blogspot.com
http://coretancikfafa.blogspot.com
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com

Jom lah terjah blog diaorang. Macam-macam cerita ada. Ada cerita personal, masakan, kesihatan, toturial, pengajaran, keislaman , nasihat, parenting dan macam-macam lagi la. Tak rugi kenal diaorang ni.

30 comments:

  1. Replies
    1. Tq sudi singgah Za...;-)
      Lama jugak tak jengah blog Za.

      Delete
  2. Ekk.. Blog wana pun tersenarai juga..hihi..Thanx byk ya mama..mama pun rajin dtg n komen blog wana.tq byk..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog Wana banyak resepi sedap-sedap. Saya asyik dok copy ja, belum pernah buat lagi pun.;-)

      Delete
  3. Terima kasih mama. Mama pun rajin dtg blog sue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka baca blog Sue pasal kesihatan dan penjagaan anak-anak. Boleh jadikan panduan.

      Delete
  4. Replies
    1. Jom sis Sofu.
      Memang tak rugi kenal diaorang ni, macam-macam ada.

      Delete
  5. eh,camna pulak boleh termasuk list ni?haha. tq na. terharuu sat. ^-^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tq sudi singgah DD. Akan membalas kunjungan anda.

      Delete
  7. wah bestnya selalu singgah sana ya , singgah ke blog saya juga


    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/buat-duit-di-ilanceecom.html
    mohon klik g+ terima kasih !

    ReplyDelete
  8. sis JM pun suka terjah blog dorang nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan JM kawan dengan diorang. Blog JM pun saya suka terjah jugak.

      Delete
  9. Ishkk..mama msukkn link kiter. Trharu!! Tengkiu!! Hihi!!
    Qis pn sllu singgah cni. :)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog Qis ada banyak benda-benda terkini, takyah baca paper dah.;-)

      Delete
  10. erk.. blog sha pun ada...?? ouch... blushing * wawawa gedik lak... thanks mamafar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...
      Suka dengan stail penulisan Sha. Jujur.

      Delete
  11. hahah. rajinn jugak singgah blog dorang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan-kawan kita jugak dikna.
      Blog dikna pun , akak suka baca kann

      Delete
  12. banyak lah juga blog saya singgah sama dengan mama punya ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang sama la kita yer Amy. Blog Amy pun akak selalu masuk dan baca.

      Delete
  13. ada jgak yg selalu Ros singgah.. ada jugak yg jarang. heeee

    ReplyDelete
  14. ada jgak yg selalu Ros singgah.. ada jugak yg jarang. heeee

    ReplyDelete
  15. Alor, xde blog kita pun...hehehe :) suka terjah blog mereka semua jugak :)

    ReplyDelete
  16. bila lah agaknya nak ada blog ina.. haha okay tak tau malu gila ina ni xD

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.