Hadiah Banner / Fansign Design By Alsa Haslinda

Hadiah penyertaan 3000 Followers Giveaway By Nad. Alhamdulillah, rezeki sentiasa ada. Syok la plak join GA bila dapat hadiah ni. Kalau tak dapat hadiah pun, kawan-kawan makin bertambah. Kali ni cheq dapat banner dan fansign yang direka oleh Alsa Haslinda. Memang cheq bagi kepercayaan 100% untuk Alsa reka sendiri. Hasilnya memang cantik dan cheq puas hati.

Bukti kemenangan..










Comelkan??? Jangan sapa-sapa berani kata tak comel. 
Terima kasih Alsa, saya memang puas hati dan suka sangat.



32 comments:

  1. Comel sgt mama....sue suka..mmg sesuai utk blog mama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada warna pink yang suka sangat tu ;-)

      Delete
  2. betul2. comei burung tu. hihik

    ReplyDelete
  3. salam singgah sini mama...tahniah mama...wahh....nampak comel sangatlah mama....

    ReplyDelete
  4. comel nyer...burung hantu tu saya suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun suka. Cam tau-tau jer designer ni saya suka burung antu.

      Delete
  5. Tahniaaahhh mama. Ajak burung dalam banner terbang selalu ke blog IM :p

    ReplyDelete
  6. cantik dan comel banner tu..kiut la burung hantu tu..:)

    ReplyDelete
  7. Alalala....mama sangat comel tahniah ya

    ReplyDelete
  8. menang lagik!!!.. tahnaih...murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Terima Kasih Norihan diatas sokongan anda! Alsa silakan more request jikalau Norihan mahukan more banners/fansigns selepas ini :)

    Jikalau ade sesiapa yang berminat, sila bacakan post di link dibawah.

    http://poetessemo.blogspot.com/2014/11/future-giveaway.html#links

    ReplyDelete
  11. eeeyh comel comel la..
    CT pun suka motif burung antu

    ReplyDelete
  12. Comelnyeeee. nak jugak! Pink lak tuu, mmg feveret akk lah kannn

    ReplyDelete
  13. Ooohhh comellnye kak... amboiii asyik menang je nie... tahniah kak

    ReplyDelete
  14. Saya kalau masuk contest ke..
    Cabutan bertuah ke..
    Memang selalunya 'fail' lah.
    Jadi toksah nak mengharap lah, shikin.

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.