CABARAN NOVEMBER #2 BY KHATY R'BAIN : HARI 10 - Gambar Akaun Sosial

Hari 10 : Gambar akaun sosial

Sis Kathy mintak satu jer, tapi cheq bagi dua...hehehe
Sebelum ni ada twitter tapi dah KO sebab lupa pasword yer.






Siapa yang berminat bolehlah add facebook dan follow instgram cheq ni.
Ade ke yang berminat..hehehe

23 comments:

  1. Asalam..mama..nnti kita follow you..mama please contact khaty untuk penebusan hadiah..khaty dah tgglkan msj di hangout..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Kathy..
      semoga murah rezeki dan boleh jadi sponsor lagi =)

      Delete
  2. nanti nak add fb.. hehehe..

    p/s Eyda tag GA nih http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    ReplyDelete
  3. Sy da x aktif sgt..mcm xaktif lgsg je..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun sekali sekala update. Lebih kepada blog sekarang ni.

      Delete
  4. Cik Mimie xde instagram..heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Instagram selalu akak beli online jer..

      Delete
  5. Sy pun de dua akaun ni je selainblog..

    ReplyDelete
  6. dah follow dan add dah kan kedua-duanya. hehe

    ReplyDelete
  7. Dah follow and add! Suatu mase dahulu~ hahaha

    ReplyDelete
  8. Comelnya puteri bertiga tu. Eh, mamanya sekali juga :p

    ReplyDelete
  9. Mohon accept ya che' dah request kedua-duanya :)

    ReplyDelete
  10. cute tul 3 bebudak ni...cute cam mana gak

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.