Mokcik Menang Hadiah Lagi

Semalam, dua blogger kita umumkan pemenang untuk Giveaway yang diaorang anjurkan. Dan cheq pun ada menyertai GA tu. Alhamdulillah, naik jugak nama cheq untuk dapat hadiah daripada diaorang ni.

 

Katanya Wana ni 1st time dia buat GA, tapi memang meriah sambutannya. Rasa macam takkan dapat hadiah yang comel-comel ni. Yang tukang cabut nombor tu anak sedara Wana, comel macam emak sedaranya jugak.




Pada awalnya, penganjur nak cari 30 orang pemenang ja tapi last minit tambah lagi 4 pemenang. Nampak tu, rezeki cheq jadi pemenang ke  33. Nyaris-nyaris dibatalkan penyertaan sebab tak jawab soalannya. Nasib baik ada Sis Mar Mansor yang beritahu. Tenkiu Mar.

#notakaki : lepas dapat hadiah ni, cheq buat entry review hadiah plak yer. Tak sabar nak tunggu hadiah sampai.

33 comments:

  1. Alhamdulilah, tahniah, tahniah, tahniah, Farah tumpang happy ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Farah.
      Nasib baik tumpang happy, kalau tumpang hadiah kena potong 2 la, hehehe

      Delete
  2. Alhamdulillah,,,tahniahhh,.,,best2

    ReplyDelete
  3. tahniah mama.. rezeki mencurah2..

    ReplyDelete
  4. hamboi hamboi. Tahniah yee. kite mng jugak dr ga kak wana :)
    Lg satu ga taksempat nak join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk awak jugak nur as.
      Pandai adik-adik kecik tu cabut nombor kita =)

      Delete
    2. kannn~ Alhamdulillah mendapat. hihihi

      Delete
  5. yeah..tahniah buat mama ya..rezeki kan..thanx byk juga sebab join dan support..lain kali kalau wana buat ga, join la lagi ya.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti join lagi.
      Tahniah untuk Wana jugak, berjaya anjurkan GA ni.

      Delete
  6. Alhamdulillah tahniah...SA pun menang hadiah dari GA Mialiana....

    ReplyDelete
  7. x rugi join segmen kan..rasanya mama dah byk menang GA kan

    ReplyDelete
  8. Sme la. Xsbr nk tggy hadiah dr kak mia ;)
    Tahniah yer!
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  9. sorry nanti klik blog aida ye.
    something for u. da 1 minggu entry nyer...

    ReplyDelete
  10. tahniah kak!moga makin dimurahkan rezeki pasni

    ReplyDelete
  11. kalau dah rezeki memang tak lari kemana kak.. tahniah tahniah ^^

    ReplyDelete
  12. Tahniah mama... rezeki milik mama.....

    ReplyDelete
  13. Bertuah akk kan... huhuhu nak jugakkk

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.