Segmen Blogwalking By Sakura

Assalamualaikum :)


Hye dan sekali lagi assalamualaikum semua blogger. Bila fikir fikirkan balik, kita selalu join segmen untuk blogwalking & naikkan follower, sangat bagus sebab kita dapat kenal sesama blogger. It just terfikir je, dah alang alang tu, ape kate kita buat amal jariaah dengan bersedekah ye dok? :) hee so, dengan julung kalinya sye akan anjurkan segmen ni. 

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Klik Nuffnang dalam blog sakura ^^
 Buat kan entry tajuk SEGMEN KLIK KLIK NUFFNANG BLOGGER by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 

So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal blogger dan kumpul duit sekali kan. hehe. Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)

Fi Hifzillah,
Wassalam.

Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad


21 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Jom join pencarian bloglist.
    Mudah sangat syaratnya .
    Jangan buang masa . Jom ..

    http://faris-ris.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloglist-november.html

    ReplyDelete
  3. Salam :)
    maaf entry ni dahdibatalkan..
    sorry ye....
    tapi dah digantikan dgn segmen yg baru..

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  4. eh, dah tukar segmen ye mama?

    ReplyDelete
  5. bukan setakat trefik naik ni, income pun insha Allah naik. Good luck mama!

    ReplyDelete
  6. Syok la segmen ni...
    Selamat bersegmen kak

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.