CABARAN NOVEMBER #2 BY KHATY R'BAIN : HARI 5 - Gambar Gajet Kesayangan

Hari 5 : Gambar gajet kesayangan

Dihadiahkan oleh cik husband untuk birthday cheq tahun lepas. 
Sangat penting sebab segala-galanya ada dalam tu.
Of course la telepon untuk hubungi satu sama lain.
Boleh jadi kamera merakam gambar-gambar terutamanya gambar anak-anak.
Jugak jadi jam sebab cheq memang tak pakai jam tangan.
Jadi kalendar, kadang-kadang blur lupa hari apa.
Diary untuk meluahkan perasaan, cewahhh.
Alarm clock, tapi selalunya tutup balik.
Selalunya jadi laptop sebab cheq selalu online melalui telepon.


Samsung Note 2. Semestinya warna pink.
Ihsan : google

28 comments:

  1. haruslah handphone jadi fav gadget kan skarnag. smalah kita online bw semua thru fon.. kalau entry saja di laptop.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semestinya, tak senang duduk kalau takdak telepon ni.

      Delete
  2. Replies
    1. Sampai anak-anak pun terikut suka color pink. Heheh

      Delete
  3. comel..comel..wana pun suka hp kaler pink..tapi dibelikan kaler lain..terima ja la kan..dah orang belikan takkan nak tolak pula ..^_^

    ReplyDelete
  4. wah note 2..memang sayang sangat2 ni...benda berharga pemberian suami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak dapat hadiah besday pun 3 tahun sekali, heheheh
      Kena jaga baik-baik.

      Delete
  5. Wah, pinky sangat :) hehehhee...best2!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak muda la sikit pakai warna pink...hehehe

      Delete
  6. bestnya dpt samsung note 2 hadiah dari husband...ishh..nk kawin jgk lah mana tahu dpt husbangd yg penyanyang camni hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 tahun sekali JM nak dapat hadiah mahal gini. Kalau tiap-tiap tahun, tak tumbuh rambut kat kepala tu..=)

      Delete
  7. woww, pink! betul la kan, smartphone ni banyak kegunaannya sebenarnya. tapi sayang cheq tak ada lagi, dok bergantung kat laptop ja nak online pun.sob2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak kerja ke hulu ke hilir, susah nak arak laptop. Senang online dengan phone jer. =)

      Delete
  8. nak hadiah fon jugak boleh x? hehe. kena kawen ni. XD

    ReplyDelete
  9. Sme la kaler pink..tp sy gne samsung note 3 ;)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  10. hamboiii pink sajaaa :)
    Alaa kite pakai empon biase biase jee, takde asben nak hadiahkan yg mahal mahal

    ReplyDelete
  11. Amboiiu kaler pink tuu... btl la nfon ni bkn takat nk mghbung je.. byk kegunaan fon ni

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.