Keywords


Baru 1st time buka keywords ni.
Yang lawaknya tu, siapa plak la yang nak tahu kisah malam jumaat cheq ni.
hahahah...
Memang cheq ada entry pasal kisah malam jumaat tapi kisah biasa ja,
not 18 sx



19 comments:

  1. malam jumaat baca yassin kot. huhu

    ReplyDelete
  2. mana entrinya?mai nak baca sat. hehe

    ReplyDelete
  3. Sajian petang, minum petang..keyword yg ramai juga org cari tuh...mesti ada cerita tentang kuih atau resepi kan mama..

    ReplyDelete
  4. panasnya keyword tu mama. haha.

    ReplyDelete
  5. Ibu melahirkan?
    Mesti ibu yang tengah tunggu due date baca ni.

    ReplyDelete
  6. Haha.. agaknya cari idea xtvt mlm jumaat tu.. kikiki..

    ReplyDelete
  7. sesekali check keyword memang pepelik kuar. kekadang wonder ada ke aku tulis pasal bende bende pelik tu semua..

    ReplyDelete
  8. Hahahaha..aiyok, ada orang stalker blog mama ni..hehehe..cari petua malam jumat la tu kot..hahaha

    ReplyDelete
  9. hai mama telah terpilih masuk didalam bloglist saya. tahniah

    ReplyDelete
  10. Sape lah yg search "malam jumaat" tu kan...hahahah nakal~ ^_^

    ReplyDelete
  11. haha amboiiii keyword nyeeee
    so far, kite tak pernah dapat keyword pelik lagi

    ReplyDelete
  12. Cari amalan sunat malam jumaat kot.
    Jawapan dia surah al-kahfi ;)

    ReplyDelete
  13. ahahaah...ada gak yg nak tahu ksiah mlm jumaat..biasanya org baca yasin :-)

    ReplyDelete
  14. ha, ada apa dengan malam jumaat tu :P

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.