Lucky Me

Semalam lagi dah sampai tapi belum sempat nak bukak sebab busy sesangat la kononnya.
Rasanya macam dah tahu ja isi kat dalamnya.
Inilah gelang Bugslock penghalau nyamuk untuk 34 orang pemenang Giveaway Bugslock Penghalau Nyamuk by Mialiana
Selepas ni kena test pakai dan buat review.
Review yang terbaik plak akan dapat lagi hadiah.
Musim-musim hujan ni memang banyak nyamuk, nak plak lepas potong rumput.
Memang nyamuk serbu ke dalam rumah.
So, kita test pakai dalam rumah je lar.


Hadiah ni baru sampai tengahari ni.
Jeng,jeng, jeng... bila buka ada nota kecik.
So sweet..TQ Wana
Ini adalah hadiah dari Simple Giveaway By Bbwana Adiena iaitu beg duit syiling.
Akan saya guna dengan sukacitanya.




Semoga bertambah murah rezeki Mia Liana dan Bbwana adienia.

25 comments:

  1. cepat betul sampai. hehe. bagus2. tahniah yerr! ^_^

    ReplyDelete
  2. Thniah ! :) Bruntungnya dpt gelang tu :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Hadiah dah slmt smpai..x sangka cpt jga kan mama..semoga hadiah bermanfaat bt mama..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Wana..
      Berguna sangat. Saya pun memang guna beg kecik camni. Muat ic ngan lesen pun dah ok.

      Delete
  4. Tahniah Mama :) Murah rezeki :)

    ReplyDelete
  5. wahh murah rezeki akak ye... hihihi

    ReplyDelete
  6. ehh, share sikit lahh hadiahnye, haha

    ReplyDelete
  7. Yeayyy posmen baru sampai. haha dah dpat jugakk hadiah dr kak wana! :D
    Tak bukak lagi. bw sat. haha tp dah eksaited sgt niiii

    ReplyDelete
  8. aha..mmg luck betul lah..setiap kali join GA mesti terlekat kan..tahniah

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.