First Giveaway by KAMAMIMI



First Giveaway by Kamamimi

Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :
Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |


23 November 2014 - 23 Disember 2014

39 comments:

  1. all the best mama..dah join banyak ga ni bleh la share kalau dapat hadiah..haha..aci tak? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...boleh jer
      doa-doakanlah dapat hadiah, boleh kita share

      Delete
  2. Wahh dah join! Thanks support yee mama :)
    Good luck :D

    ReplyDelete
  3. Wahh. Banyak hadiah ni. All the best Mama ;)

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan follow sekali #404...semoga berjaya sis.

    ReplyDelete
  5. xsempat join lg. wuu
    goodluck kak ^-^

    ReplyDelete
  6. Good luck mama.. Eyda join juga GA nih..

    ReplyDelete
  7. Wahhh antra sponsor akk nie... tp tamat sudaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum tamat lagi lah kak ayu.... 23 dis tamat

      Delete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama..


    jemput join segmen Ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Baru berkesempatan nak blogwalking peserta :)
    terima kasih sudi join.

    Pemenang dah diumumkan tau! yang join 60 orang, and yang bertuah lebih 50 orang tau. Haa besar kemungkinan korang boleh menang ni.

    Pemenang First Giveaway by Kamamimi

    nanti kalau kamamimi buat giveaway lagi, join tau ^.^

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.