Yahooooo !!!!

Malam ni happy giler, sebab ada berita baik.
Cheq dah dapat comfirmation dari bos yang cheq boleh balik bercuti di kampung...
Yabedaaa..beduuu, macam nak bangun melompat ja.
Punya la susah nak susun ayat bagitau nk mintak cuti.
Nasib baik rayuan cheq diterima. 
Tak kisah la cuti kena potong, tinggal seminggu ja.
Asalkan boleh balik bercuti di kampung 

Esok ni, kalau cheq cerita kat member-member lain mesti diaorang tak puas hati.
Mesti diaorang kata bos ni pilih kasih.
Adakah patut beritahu atau tidak ??
Ataupun terus cabut lari balik dan biarkan mereka tercari-cari..
Hahahahah... (gelak jahat sikit)



35 comments:

  1. lari je mama. .hehe. .:D
    gurau je. .hehe :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau lari penat, naik kereta ja la...hehehe

      Delete
  2. alhamdulillah... dpat spend time with family... jom cuti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama tak balik kedah. Takut nanti lama-lama lupa plak jalan ke kampung sendiri..hehehe

      Delete
  3. hahah. amboi,syok betoi naaa.
    takpa, balik kampung dulu, nanti masuk kerja balik baru habaq kat kawan2 sekerja. hahaha *gelak jahat. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti la syok..
      Rasa nak buat camtu jugak. Yabg penting bos dah lepas cuti =)

      Delete
  4. wahh best nya!! cuti2 malaysia lah nampaknya ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik kampung jer sebab emak ayah nak buat kenduri. Sedih diaorang kalau anak sorang ni tak balik..=)

      Delete
  5. Replies
    1. Kali ni cuti memang akan berjumpa sanak-saudara punya. =)

      Delete
  6. Dah rezeki dapat cuti..nape ada yang jeles pulak? Better bagitahu la..mesti diorang kena takeover keje kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua cuti yang diluluskan sebelum ni telah dibatalkan gara-gara persiapan untuk menghadapi banjir ni. Pengganti saya kompom kena tahu saya cuti, kalau tak kerja tak jalan...hehehe

      Delete
  7. Alhamdulillah. Slmt bercuti dgn fmly di kg ye mama...
    Cabut je mama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Sue =)
      Cabut dengan kelulusan itu yang penting, hehehe

      Delete
  8. salam mama3farhanah;)
    saya dah dpt hadiah(keychain) semalam 24/11/2014 dari giveaway mamaniza
    thanks a lot yer sbb sponsor hadiah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, selamat sampai.
      Sama-sama yer support GA ni.

      Delete
  9. Yeeaayhhh!! bestnye :) Happy holiday Mama :)

    ReplyDelete
  10. wah, wana tumpang seronok juga.tahniah la mama..selamat bercuti ya :)

    ReplyDelete
  11. Memang best ni kalau bos bagi cuti...time2 cuti sekolah ni...siapa yang tak happy...kan Mama...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang-orang terpilih ja dapat.cuti ni..=)

      Delete
  12. hamboiii happy beno. Bila cutinye ni? cabut jee. Bila akk takdok, nnti dorg mesti carik. haha

    ReplyDelete
  13. Senyap senyap nanti ada yg rindu. Hehe. Boleh lari p langkawi jugaklah mama. Hehe

    ReplyDelete
  14. Bestnya...boleh balik aloq setaq

    ReplyDelete
  15. senyap2 je kak. bia mereka tercari2 baru la dikatakn rindu.. kekeke

    ReplyDelete
  16. senyap2 je...biar dorang carik..kalau dorang tanya biar bos yg tlg jawab ke mana mama pegi :-)

    ReplyDelete
  17. Amboiii seronoknye dpt balik bercuti.. ayu ni ase nk cuti trs je.. sonok lak dok umah.. tp boring jugak sbb dok rumahh jeee.. hahahh

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.