Mana Sorang Lagi Ni !!!

Bulan lepas cheq ada jadi sponsor untuk satu giveaway. Dan pemenangnya pun dah diumumkan. Alhamdulillah, 2 peserta dah terima hadiah daripada cheq. Hadiah taklah mahal sangat, hanya sehelai shawl. Pemenang yang dah terima hadiah adalah FUZA MUSA dan  ALIATUL AIMAN. Sis Fuza siap buat entry lagi. Terima kasih sebab sudi join GA dan terima hadiah tak seberapa tu.



Yang musykilnya ni, ada seorang lagi pemenang yang patut terima hadiah ni jugak. Cheq dah tinggal alamat email kat entry GA dia punya dan jugak nombor phone kat Cbox dia. Takdak maklum balas pun. Sapa-sapa yang kenal JAJA ni , boleh la maklum kat dia untuk komen di entry ni. Takut plak nak post banyak kali no phone cheq kat Cbox dia, kut ada admirer secret bagi mesej tengah malam buta. Naya den ngan laki den eaaa.

Kalau boleh, beri maklum balas sebelum habis bulan ni. Cheq nak pergi bercuti bulan depan tanpa ada rasa bersalah berhutang dengan orang. Insyaallah pasni cheq pun ada niat nak buat GA jugak, doa-doakanlah cheq murah rezeki, leh la sediakan banyak hadiah.

34 comments:

  1. Hihi .. Dia busy agknya .. Tknk bgi sni .. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...maybe la
      boleh, nanti join GA kita

      Delete
  2. Replies
    1. iya la kot cikgu
      tengok blog dia takdak entry baru pun

      Delete
  3. nak bercuti pi mana tuu..
    giveaway apa?saya ada join ka dak?lupaa. haha.
    mungkin dia tak dan nak online kot. kalau tak dapat contact gak buat la lucky draw lagi sekali. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cuti balik kampung la cik fafa
      akak jadi sponsor ja dalam GA tu

      Delete
  4. entah lah kak. dia x berharap nak menang kot agaknya.. hehehe

    ReplyDelete
  5. kekadang dia tak online kot...

    1st Segmen Blogwalking by Budak Kilabret

    ReplyDelete
  6. ape benda lah mama taip tu.. sori-sori.. hahaha... salah paste

    ReplyDelete
  7. kalau dia takmo, bg kat cn jer, amat dialu-alukan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu sampai hujung bulan ni
      kalau takdak resppon, boleh la pakat-pakat o-som

      Delete
  8. Replies
    1. ntah la JM
      takut nanti dikatakan kita tak nak bagi hadiah plak ke dia ni

      Delete
  9. Replies
    1. betul la kot sue, sebab takdak entry baru dalam blog dia

      Delete
  10. hihih...tak sangka dia menang kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu lagi macamana cara nak berhubung dengan dia

      Delete
  11. Buat GA habaq mai kt ceq jgk taww..nk join..hihi (*^﹏^*)

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah cik Balqis
      akan diuar-uarkan
      hehehe

      Delete
  12. Wahhh bile akk bt GA ni... mesti mase tu ayu blm knl lagi kan?? Aishhh nk dpt adiah pon mnghilang...
    akk nak bercuti ke mane bulan depan ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan lepas punya GA
      akan jadi sponsor jer, admin lain punya GA
      nak balik kampung bercuti
      moga tak aral halangan la

      Delete
  13. Insha Allah nanti beliau muncul agaknya. Moga tak apa2 berlaku pada beliau…

    ReplyDelete
  14. Bak mai sini kalau dia x mo.. Hehe

    ReplyDelete
  15. kak, kalau dia x tuntut jugak, bagi kat saya jela noh. hehe :)

    ReplyDelete
  16. lupa nak habaq, cepat la buat GA. nak menang ni. hehe. gurau2 XD

    ReplyDelete
  17. Ada free hadiah...hantaq sini pun boleh hehehe

    ReplyDelete
  18. hahha. bagi jelah dekat aina. hahaha. :p

    ReplyDelete
  19. mungkin dia tak online kot kak?. Moga dia baca entry ni ;)

    ReplyDelete
  20. Awak kat mana..awak kat mana...hehehe..dia buzy kot mama :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.