Giveaway By Mamaniza.com


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

27 comments:

  1. Replies
    1. Tak pon...
      Bulan ni ayu cuti bersegmen dab berGA
      Takott tak dan nk bw peserta laen...
      Kasi can la kt org laen..
      Heheheheh

      Delete
  2. All the best Mama.
    On the way nk join ;)

    ReplyDelete
  3. Blogwalking here --- u've been tagged!!! =P
    http://www.rena-cruzee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Mama vs mama. hihi. Semoga tuah sentiasa menyebelahi tuan tanah (^-^)v

    ReplyDelete
  5. all the best, cn pun nak join gak ler ;)

    ReplyDelete
  6. good luck kak . saya pon dah join :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana support GA mama, nantikan pemenangnya Ahad ini, pada 16 November 2014

    Senarai Peserta GA Mamaniza update !

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. blogwalking dari GA yg sama.

    http://norazua10.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.