CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R'BAIN : HARI 1 - Gambar Selfie

Hari 1 : Gambar Selfie


Harini bbermula cabaran yang kedua. Semakin mudah cabarannya, just masukkan gambar dan describe sedikit mengenai gambar tersebut. Tak payah nak tempek banyak-banyak gambar.


Ini adalah gambar selfie yang terbaru. Semestinya selfie dalam kereta ja menggunakan monopod sebab cheq ni malu nak berselfie depan orang ramai. Masa ni nak keluar pergi jalan-jalan, tu yang muka ada senyum. Tengah tunggu cik husband panaskan enjin kereta, sempat lagi berselfie. 

Ni pun berselfie dalam kereta semasa kereta berhenti di traffic light. Nak hantar kakak ke sekolah. 

16 comments:

  1. ni welfie la kak. hehe.
    anak dengan mama semua comey aihh. hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. Jangan berselfie ketika memandu.
    Bahaya:)
    Hehe..

    ReplyDelete
  3. saya pun kalau orag ramai malu nak berselfie =)

    ReplyDelete
  4. eh, samalah muka semua.. comei je.. hehehe ^^,

    ReplyDelete
  5. nak duduk di tengah2 gambar lah dlm gambar last tu, haha dlm mimpi lahh~

    ReplyDelete
  6. Haha ayu pon kbykn selfie msti dlm kereta... sllunye time mnunggu

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.