Top 10 Komentar Oktober

Berakhirlah bulan Oktober. Selamat datang bulan November, semoga segalanya baik-baik saja untuk bulan ni. Hujung bulan ni juga anak cheq yang kedua akan menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 4 tahun. 

Rata-rata harini, para blogger publishkan entry pasal top komentar. Cheq pun 1st time letak widget ni kat blog, so boleh la tahu siapa yang mempunyai jari-jari yang rajin mengomen. Dengan ini cheq umumkan 10 top komentar bagi bulan Oktober untuk yang rajin bagi komen di blog cheq.



Cheq takdak hadiah nak bagi. Hanya dengan ucapan terima kasih banyak-banyak. Kalau ada rezeki lebih, insyaallah cheq akan sediakan hadiah untuk top pengomen bulan ni. Doa-doakanlah yer. Cheq pun tak pandai nak edit-edit gambar untuk tatapan korang semua, jadi terimalah gambar kucing ni yang cheq ambik dari google.


34 comments:

  1. Jemput join http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orait, mesti join ;-)
      Tq for invitation

      Delete
  2. Salam singgah november Mama...Alhamdulillah dan tahniah kepada mereka semuanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam menyambut November jugak untuk Mar.
      Semoga bulan ni dan yang mendatang akak baik-baik sentiasa.

      Delete
  3. wah tersenarai juga hehe... terbaik :)

    ReplyDelete
  4. wah tersenarai juga hehe... terbaik :)

    ReplyDelete
  5. alaa tak tersenaraii.. hahaha
    kene rajinkan jejari lg ni. hoho

    ReplyDelete
  6. sama-sama. terima kasih jugak jadi salah seorang pengomen tegar blog saya yang tak seberapa tu. ^_^

    ReplyDelete
  7. Alolo comellnye kucing...
    Tak mgharapkan pape pon kak...
    Smoga ukhwah ni berkekalan je...
    Suke bile ade akk2 ni tau..
    Mklumla ank sulong

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dengan akak pun
      semoga terus berhubung, tak terhad dalam alam siber ni jer

      Delete
  8. kiut je kucing tu..hehe..
    tahniah pd pengomen :D

    ReplyDelete
  9. datang melapor diri. hehe. sory lama x singgah. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah sini lagi
      tahuuu, awak busy
      ;-)

      Delete
  10. Rajinnya dorang yer... Tahniah buat mereka yang tersenarai ;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  12. Tahniah semua :) tak tersenarai kat sini :)

    ReplyDelete
  13. *tangkap love love dari kucing tu* hehe.
    Thanks mama. Terima kasih rajin beekunjung ke blog IM ;)

    ReplyDelete
  14. CT nak buat jugaklah untuk blogger november. dok ade yang sepanjang tahun punya aje

    ReplyDelete
  15. hehehe.. bagi kucing tu pun dah okay kak.. mekasih :*

    ReplyDelete
  16. bagus juga ya ada widget komentar ni.. boleh try :) (macam ramai je pengunjung blog kann)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. Tahniah buat semua.. :)

    ReplyDelete
  18. tahniah yang tersenarai . kebanyakan pumpuan kan rajin , huhuu

    ReplyDelete
  19. mcm x percaya je nama sis JM terselit kat situ :-)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.