Dapat Sijil Penghargaan

Kerana hanya masuk dalam senarai 10 teratas kakikomen, cheq dapat sijil penghargaan yang comel ni.  Terima kasih buat Cik Mimie yang susah payah reka sijil ni. Tak mengharapkan apa-apa penghargaan pun, cuma mencari sebuah persahabatan dan mengeratkan ukhwah sesama kita.
Tapi kalau dapat piala yang kartun tu pegang, best jugak. Hehehe...

Rasa macam nak print ja sijil ni dan masukkan dalam frame. 
Boleh gantung kat dinding.
Sama-sama kasih untuk Cik Mimie.


31 comments:

  1. tahniah mamafar... wahhhh kalau sha pun dah bangga dapat sijil cenggini... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangga giler, cam nak buh dalam frame ja.
      Hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Tq sue :-)
      Orang kreatif ni memang banyak idea.

      Delete
  3. Tahniah =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak..
    Ayu dpt gak..
    Ehh kene bt entry jugak ni....
    Heheheh

    ReplyDelete
  5. Tahniah mama ~~ cepat print.. tepek kat dinding.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cari frame dulu, baru bleh print
      kalau tak lunyai asyik duk tengok jer
      hehehe

      Delete
  6. hehe..kiut je cik mimie buat.
    tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, macam-macam idea orang kreatif ni

      Delete
  7. Replies
    1. tq budak
      awak pun ada tuju-tuju lagu jugak kan

      Delete
  8. Wah, siap ada sijil yer... Cute sangat ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah mama..siap dapat sijil lagi..

    ReplyDelete
  10. Wah, terharu dengan entry ni..Thank mama T_T
    Terima kasih sebab sudi beri komen dekat blog Cik Mimie ye..

    hehehe..siap nk simpan dalam frame ye? boleh tunjuk kat anak2 bile besar t..hikhik

    ReplyDelete
  11. saya pun dapat! hehe.. syok sangat >.<

    tahniah untuk mama juga!

    ReplyDelete
  12. Kadangkala, satu benda kecil jadi benda besar buat kita bila ianya mampu buatkan kita tersenyum saat menghadapi waktu yg sukar. btw, comel sijil tu. print dan frame-kan. *hihi*

    ReplyDelete
  13. inagt sijil tempat kerja , huhuu . tahniah

    ReplyDelete
  14. so kreative...cute laj sijil tu

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.