Segmen New Friendlist Cikgu Farha

TAMAT !!!


Cikgu Farha perlu memilih blog saya untuk direview kerana blog saya cantik dan comel dan cantik dan kemas dan senang loading dan pinkish..
Alahai, susahnya nak karang ayat puji blog sendiri. 
Secara jujurnya, blog saya tiada yang istimewa pun.
Hanya cerita kehidupan harian kami sekeluarga ja.
Saya pun masih baru dalam dunia blog ni. 
Blog saya jadi comel ni pun sebab orang lain yang tolong buatkan 
Kalau blog saya yang lama dulu, orang nak masuk pun pikir 2, 3 kali...
Hehehe...buruk sangat.
Sekian..

26 comments:

  1. Semoga berjaya mama..blog mama memang comel sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Wana...hasil kerja tangan dikna la ni.

      Delete
  2. kalau blog saya lagi la.. nak cakap comel pun rasa malu kat diri sendiri. asal boleh update entri je hahahaha tapi blog ni kira comel & ringan ok la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...
      sekarang ni jer baru rasa nak buka blog hari-hari sebab dah comel.
      sebelum ni sakit mata memandang

      Delete
  3. Salam singgah jenguk mamaFarhanah ni hehe tak slaah ponnn nak promote blog sendiri memula haah gudluck mama!
    Muaccxx!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cikgu.
      Sekarang ni baru ada keyakinan nak join segmen review ni sebab blog dah comel.
      Hehehe

      Delete
  4. good luck mama! yep, blog mama memang cepat loading ^^,

    saya rasa macam nak tukar muka blog lagi la.. adeh.

    ReplyDelete
  5. Hehehe kite same kak..
    Klu bkn sbb dikna buatkan rase xde sape nk singgah kan
    Gud luck kak
    Semoga direview

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen kak . dah join jugak ni :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.