Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?


Saya Orang KEDAH..
Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu.. 

Syarat-syaratnya:
  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........ 
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.

  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).


  •  So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang.. 

    Senang kan





    28 comments:

    1. Senegeri rupanya kita.. Hehe...

      Selamat bersegmen..

      ReplyDelete
    2. Kedah mariiiii... hehehhehe selamat bersegmen mama

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hang mai aloq setaq, kepala hang aku putaq
        Hehehe..
        Tq Ayu

        Delete
    3. eheheh....org kedahh kaa....hiiii

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hehehe..
        Tulis dalam bahasa baku..
        Kalau dengar saya cakap, memang dah tau saya orang utaqha.

        Delete
    4. Selamat bersegmen mama. Nnt nk join juga lah.

      ReplyDelete
    5. Allah Selamat Sultan Mahkota
      Berpanjangan Usia Di Atas Takhta
      Memelihara Ugama Nabi Kita
      Negeri Kedah Serata-rata

      ^_^

      ReplyDelete
      Replies
      1. Takkan luput diingatan lagu kedah ni..
        Kedah selama-lamanya.

        Delete
      2. cewahh. haha. saya pun baru join gak. ^^

        Delete
    6. Kedah darul aman. Nak kedah masuk final piala malaysia.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Aminnn...dah lama kedah tak masuk final ni.
        Boleh buat rombongan pi stadium shah alam nanti.

        Delete
    7. ohh kedah~ oghang perak mai ni~ ehh ibu kite orang Kedah tau. dekat jitra

      ReplyDelete
      Replies
      1. kampung akak dulu dekat la dengan jitra, anak bukit ja..
        tapi sekarang parents dah pindah balik perlih

        Delete
    8. Selamat bersegmen Mama...semog berjaya...

      ReplyDelete
    9. arwah abah saya orang Kedah.... hehehehe.. tapi saya lahir kat Selangor..

      ReplyDelete
      Replies
      1. jadi cam anak-anak saya...
        3 beradik, ketiga-tiga lain tempat lahir..

        Delete
    10. Terima kasih join segmen Cik Yana.. Senarai peserta dah ada jom ushar link kat sini.. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/updated-senarai-peserta-segmen-anda_31.html

      ReplyDelete
    11. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

      http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html

      ReplyDelete

    Sudilah kiranya bagi komen di sini.
    Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
    Terima kasih daun keladi,
    Kalau.boleh singgah lah lagi.