Segmen Awesome Blogger Bloglist


Segmen Awesome Blogger Bloglist bakal berlangsung dari 24 Oktober 2014 hingga 30 Oktober 2014. Tujuannya untuk mengumpul para blogger untuk disenaraikan dalam bloglist blog ini sambil berblogwalking ke blog para blogger. Semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist 'AWESOME BLOGGER'.

Syarat-syarat
  • Follow blog Invisible Note
  • Like facebook Invisible Note
  • Buat entri bertajuk Segmen Awesome Blogger Bloglist
  • Copy coding dalam entri INI dan publishkan
  • Copy URL entry dan pastekan di ruangan komen entry INI
  • Siap

Tambahan (optional)
  • IM baru buat instagram, kepada yang sudi boleh follow instagram invisiblenote

Semua blogger akan disenaraikan dalam bloglist dari bulan November hingga Disember 2014. Senarai peserta segmen juga akan disenaraikan dalam entry selepas tamat tarikh segmen. Berharap mendapat sambutan. Terima kasih semua :)

credit to mialiana.com

24 comments:

  1. Terima kasih bebanyak join segmen IM. IM sokong kedah malam ni tapi dah banyak gol nii. Moga kedah bangkit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama
      Hehehe..takda semangat nak tengok dah.

      Delete
  2. banyak betul segmen bloglist mama join naa. haha.

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama Mama...semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Diana...
      gud luck jugak untuk Diana.

      Delete
  4. ye lah, banyaknya segmen mama join. hehe.. semoga berjaya ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, tapi dia kata semua dimasukkan dalam bloglist kan.. so, rasanya lebih molek cakap selamat bersegmen. heee

      Delete
    2. iye...admin dia ada mention bab tu..
      Tq Amy J

      Delete
  5. Semoga berjaya mama farhanah. jangan lupa cukupkan 15 komen di blog saya sebelum abih bulan ni ya...masuk dalam bloglist saya

    ReplyDelete
  6. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. silap.. singgah sini dari segmen yang sama xD

      Delete
  8. salam... mia singgah dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.