Hadiah GA Dah Sampai..

Petang semalam masuk ofis, tengok ada 2 parcel atas meja..
Terus senyum suka sebab dah tahu dari mana datangnya parcel tu...
Budak-budak ofis dah marah, pesan jangan beli barangan online..
Ikut suka hati kita la, duit kita nak beli apa pun.!!!!
Acah jer, sebenarnya tak marah pun diaorang tu.
Diaorang tu sayang kat cheq sebab tu diaorang tegur..
Bila bagitahu dapat hadiah, sibuk plak nak tengok sama...hehehe
Cukup dah melalut..


Hadiah pertama datang dari Birthday Giveaway By Shad. Sepatutnya besday dia, kita yang bagi hadiah, tapi ni terbalik plak. Dapat sepasang blouse dari sponsor Rexylla. Sesuai sangat saiz tu dengan cheq. Terima kasih yer


Hadiah ke dua datang dari Birthday Giveaway By Eshazara. Dapat herbal Blend multi-purpose cream keluaran Shaklee. Banyak sangat kegunaannya. Terima kasih.


Terima kasih banyak-banyak dan hadiah-hadiah ni jadi penambah semangat nak join lagi banyak giveaway.

52 comments:

  1. Seronok..blouse dan krim shaklee tu boleh digunakan..tahniah mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Wana...akan digunakan dengan sebaik mungkin..^_^

      Delete
  2. wahh hadiah semuanya menarik.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. Woow....itu la krim faveret Nad...good untuk tumit rekah, siku n lutut...
    even if anak kena gigit nyamuk pun bagus juga... :)
    Congratz mama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Nad...
      saya ni 1st time nak guna..
      dah baca templatenya, memang macam-macam kegunaannya.

      Delete
  4. tahniah kak :)
    kite pon menang GA shad ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mama :)
    Wah bestnye dapat hadiah :) cantik blouse tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mimie..
      Best plak join GA bila dapat hadiah..

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah, bulan ni rezeki kita..
      Bulan depan rezeki Mila dengan yang lain-lain plak...;-)

      Delete
  7. bestnya dapat hadiah.. sama laa petang semalam pun ada terima hadiah GA juga.. tapi satu jer.. yang lainnya yang memang order.. semua parcel sampai serentak.. macam ada peminat jer rupanya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...
      Member-member opis kata saya banyak duit asyik shopping online jer..

      Delete
  8. Tahniah mama..sue pun skrg dah jd pengumpul hadiah GA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sue..;-)
      Boleh dijadikan kenangan jugak..

      Delete
  9. Tahniah =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Salam singgah sini Mama....Alhamdulillah dan tahniah Mama...cantik blouse tu Mama...

    ReplyDelete
  11. wah, dua-dua hadiah tu best kak! bestnya >.<

    kawan saya pun marah bila saya beli online. hahaha.. sebab dia tahu nnti lepas dah beli, saya menyesal -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, pastu mula la bad mood sepanjang hari ;-)

      Delete
  12. seronoknyaaa :D
    best kalau menang GA kan ^^

    ReplyDelete
  13. seronok join ga ni lelagi kalau dah menang... hehehe

    ReplyDelete
  14. waah.. menang hadiah ek..'bestnya..'tahniah tau..

    jenjalan mala,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mama sudi singgah malam-malam ni.^_^

      Delete
  15. herbal blend tu best sgt ! bestnyer ;)

    ReplyDelete
  16. Amboiii sekali dua ye kak...
    Tahniah2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ayu.
      Cepat betul sampainya.
      Sehari sebelum hantar details, esoknya hadiah dah sampai.

      Delete
  17. Bestkan join Giveaway..:) btw, baju tu cantik sangat! tahniah. :)

    ReplyDelete
  18. tahniah kak. sampai dua hadiah dapat XD

    ReplyDelete
  19. hihi syok masuk segmen and menang ^^
    tahniah tahniah..

    ReplyDelete
  20. tahniah kak . nsib muat , huhuu

    ReplyDelete
  21. bestnya join GA pastu memang..mmg rezeki lah

    ReplyDelete
  22. alaaa bestnyaaaa , jeles tauu dengan akak sebab menang banyak GA . rezekiii . . . .

    Nanti ada lagii hadiah nak sampai kenn? boleh la share , hihihih *angkat kening sblh smbl buat muka nakal .

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.