Followers ke - 200

Malam ni 7 Oktober 2014, followers blog cheq dah menjangkau 200 orang. Satu angka yang tak dijangka untuk bloggers baru seperti cheq ni. Cheq memang tak letak target pun. Terima kasih la kerana sudi follow blog cheq yang tak seberapa ni.

Dalam 200 orang ni, ada yang cheq belum sempat blogwalking blog dia. Malahan belum follow pun lagi. Insyaallah, ada masa nanti cheq akan blogwalking blog korang sorang-sorang.

Meh kita lihat sapa yang kena, followera cheq yang ke 200.



Kepada ♥ AE ♥, sila email saya. Ada award sedang menanti awak.


18 comments:

  1. Alhamdulillah...tahniah...esok2 ramai la yang add tu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis....berkat belajar dari otai-otai jugak ni

      Delete
  2. wahhh
    tahniah mama
    ayu nk cukup 100 pon tah bile ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpa Ayu, slow-slow....saya tunggu Ayu, hehehe

      Delete
  3. Wa... tahniah yer. Teruskan usaha lebih gigih. Hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mama....kena perah otak untuk menulis blog pasni, mesti ada cerita menarik untuk orang follow.

      Delete
  4. Tahniahhhh! Moga terus bsemangat utk berblogging :)

    ReplyDelete
  5. nanti ada rezeki, akak buat GA. kena join tau...

    ReplyDelete
  6. tak per..sis JM mula2 dulu pun tak ramai.lelama tu nanti mesti akan cecah ribuan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai ribuan, takut tak sempat nak berblogwalking plak nanti JM

      Delete
  7. tahniah pada yang 200 tu.. hehe.. saya follower ke 214. x special. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...insyaallah akak buat GA nanti, mesti join yer..

      Delete
  8. Tahniah Mama...semoga makin bertambah follower Mama dari hari ke hari....semoga berjaya Mama..

    ReplyDelete
  9. Wahh utg nye follower tu, hehe
    Tahniah kak, makin banyak ehh

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.