Blog Kitew Dah Comel

Pagi ni bila cheq on internet kat phone, berjela-jela masuk mesej dalam wassap. Salah satunya daripada adik Aina Akmal, bagitahu yang blog cheq dah siap diedit. Tak tunggu lama, terus buka blog. Alamakkkkk, terus jatuh cinta.....  

Suka sangat-sangat. Memang cheq puas hati dengan hasil keja tangan dik Aina ni. Terutama sekali background pink dan header dengan sekuntum bunga yang amat cantik tu. Memang dia genius la dalam bab mengedit blog ni. Rasanya seharian ni cheq mengadap blog ni ja la. Blog cheq dah comel.


Ni blog lama cheq. 

|
|
|
|
\|/

Tarra....ni yang terbaru setelah didiedit oleh Aina. Comel kan??? Warna pink memang takleh lari. 

Semoga Aina success dalam mencapai cita-cita dalam bidang ni. Cheq tahu dik Aina ni memang minat dalam bidang ni. Aina pun banyak bagi toturial-toturial dalam blog dia. Tengok la blog dia, tak pernah nampak tak cantik. Memanjang ja cantikkk... Terima kasih banyak-banyak dik.

Jom la terjah blog dia
www.nurainahanis.blogspot.com



34 comments:

  1. Wah...cantikla mama. Two thumbs up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kannn....kemas je hasil tangan dia. Saya bagi hi-5....;-)

      Delete
  2. tahniah..memang nampak cantik dan menarik hasil editing adik aina kan..blog kita dah sama2 cantik..p/s: saya dah follow awak..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi follow saya. Lepas ni semangat la kita nak menulis blog...blog kita dah comel.

      Delete
  3. Replies
    1. Tq Bunda...kena bagi kredit kat dik Aina jugak ni. Sampai ke tengah malam dia edit blog saya.

      Delete
  4. wow, serius nampak cantik..aina memang punya sentuhan 'magic'..suka3x..^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Saya minta warna pink tapi pink yang aina pilih ni memang cantik...soft jer

      Delete
  6. Replies
    1. Nanti aina buat segmen lagi, kena join...kut-kut ada rezeki terpilih.

      Delete
  7. Salam singgah sini...wahh...memang cantik...sukalah lagi2 warna pink...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka warna pink jugak, macam saya la...hehehe

      Delete
  8. tergamam sebentar. haha. serious comel + kemas. muda2 lagi dah berbakat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menjadi sentuhan dak Aina ni. Semoga dia berjaya dalam bidang ni.

      Delete
  9. aha..inilah blog yg di edit oelh Aina tu ye..Aina ni mmg kreatif..blog dia sendiri pun sentiasa bertukar2 header..org kreatif dan byk masa katakan...so skrg mmg nampak lebih ceria da nsedap mata memandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...nak menulis pun ada semangat tengok blog baru ni.

      Delete
  10. Replies
    1. Bunga sekuntum tu yang menambahkan kecomelannya tu...

      Delete
  11. comell sgt mama...
    tula bukak2 tadi dah berwajah baru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah malam tadi dah siap. Pagi tadi saya buka blog pun terkejut...cantik sangat.

      Delete
  12. comel dan kemas..
    diedit oleh memang nampak awesome la. hikhik

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Comel kannn....saya tak abis-abis lagi menatap header ni.

      Delete
  14. Replies
    1. Mestilah cantik...orang yang edit blog ni pun cantik manis.

      Delete
  15. aiksss...
    patutlah macam lain je... rasa macam lama cheq tak singgah sini... tup2 dah comeyyy je mamafar...

    ReplyDelete
  16. haha dulu dtg sini lain. Now dah bertukar ye.. tantek lahhh

    ReplyDelete
  17. Rasa puas hati ja tengok kan kak dah berwajah baru :)
    Tahniah.

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.