Bertukar !!!!

Boring plak tengok muka sendiri kat pic profile tu.
Senyum macam kena paksa ja.
Apa lagi, cheq pun selongkar la galeri gambar nak tukar gambar tu.
Semuanya tak memuaskan hati..
Apala...muka sendiri pun kena kutuk dek empunya diri.
Tak bersyukur langsung...
Ngeeee...

Dah putus asa cari gambar, termain plak games anak-anak punya.
Sekali tengok gambar kartun tu macam comel ja.
Screen print dan crop, jadikan dia pic profile cheq.
Lebih kurang jer muka cheq dengan kartun tu.
Sama lawa, sama comel.
Tahap keperasaan yang tinggi mengalahkan klcc, ok.

Inilah gamesnya. Mekap untuk
pengantin baru

Ada 3 step semuanya. Bermula
dengam cuci muka, mekap dan
pakaikan aksesori.

Tak tahu la berapa lama plak boleh bertahan pic profile ni.
Pic profile sentiasa bertukar takpa, jangan template blog ni.
Boleh nangis kalau cheq yang tukarkan ..
Hancusss, musnahhh.

41 comments:

  1. Replies
    1. Nak buat doodle tak reti, guna ja la gambar kartun...XD

      Delete
  2. patutla. ingat princess mana la tadi drop comment. hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe.. wah wah kak.. bride gitu XP bride pun boleh ^^

    saya pun selalu bertukar juga. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi gambar yang ceria sikit...muka akak masam ja. Heheh

      Delete
  4. saya klik promoted content sekali ^^,

    ReplyDelete
  5. comel jer...geram plk tengok kertun game 2.. rasa cam nak main jgk jer.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni games untuk anak-anak tapi mak pun boleh main jugak...;-)

      Delete
  6. Heheheh.. dok tgk game rupenye...
    Ayu xprnh tuka pon profile pic.. xtau nk tuka ape

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak mulut Ayu ngan binatang berbulu tu pun dah comel...tak tukar pun takpa.

      Delete
  7. sama tapi tak serupa.... geram je tengok muka doll tu... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tang mana tak serupa tu...heheheh. rasa dah sama dah..

      Delete
  8. Cantik mcm princess...suka sue tgk :)

    ReplyDelete
  9. heheh..ade games mcm nih jgk..huhu

    ReplyDelete
  10. ingat salah masuk blog tadi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak salah, dah betul ni...jangan patah balik...;-)

      Delete
  11. Salam singgah sini Mama...comel dah...suka tengok...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...mama makin comel kan.. (perasan jap)

      Delete
  12. ooo gambar dari game rupanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tak pandai ambil gambar macam
      awak Arz...takdok camera canggih

      Delete
  13. kita dok tempek gambar anak tak bertukar2.. yg penting blog update jer hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog sentiasa update...
      Gambar budak-budak memang comel, gambar kite jer tak comel tu yang tukar.

      Delete
  14. cantikkkkkk sgt mcm permaisuri:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh...permaisuri untuk mama. Betul la tu..

      Delete
  15. Hehehe..boleh je mama :) janji kita happy and puas..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.tu....untuk kepuasan diri dan sedap mata orang yang memandang.

      Delete
  16. nampak mood muda giteww. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ni pun masih muda lagi la Dikna...

      Delete
  17. template nhe tak perlu lah tukar.. hehe.. senang nak blogwalking kat sini sebab fast loading

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mama tak tukar buat jangka masa yang panjang ni...comelll ni.

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.