Segmen Blogger Cergas Dan Santai

Jom join segmen yang cergas dan santai ni.



1. Lagu : All About the bass - tak tahulah kenapa bila dengar lagu ni jer mesti bergoyang-goyang dan ikut 
               menyanyi.
    Buku : buku undang-undang sebab bak periksa haritu
    Movie : Snake On The Plane - walaupun dah banyak kali tengok, nak jugak tengok. tapi sambil tutup                   mata, gelikan ular.

2. Blog adikku Aina Akmal - sebabnya suka tengok dia punya blog yang cantik-cantik dan sentiasa 
 berubah. Dikna juga tak kedekut ilmu selalu buatkan toturial. Jom terjah blog dia              nurainahanis.blogspot.com

3. Entry yang saya nak orang baca : maybe yang ni kut Follower Tak Diundang

DUE DATE : 1 NOV 2014


10 comments:

  1. haha..sama la kite, pantang dgr lagu all about that bass.. btw, slmat bsegmen :)

    ReplyDelete
  2. Hausmet IM semua ceria semacam bila dengar lagu all about the bass.

    ReplyDelete
  3. Thank you participating,
    Teruskan semangat berblogging anda. Hehe

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen mama farhanah

    ReplyDelete
  5. makaseh sebab suka jenguk blog aina. ehehe. :3 good luck ye kak. ^^

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen :) cergas dan santai selalu :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.