Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

22 comments:

  1. Tq for join. Jangan lupa masukkan BuatWanita.Blogspot.Com dalam bloglist yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
    2. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  2. untuk remaja boleh join dak?haha.

    goodluck ya mama. ^_^

    ReplyDelete
  3. semoga mama terpilih ke dalam bloglist beliau ye

    ReplyDelete
  4. lama jugek segmen ni ek.. selamat bsegmen mama :)

    ReplyDelete
  5. semoga terpilih ke dalam bloglist 2015 tu ye..kalau rajin komen di blog sis JM x perlu join segmen gini bagai..akan automatik masuk dalam my bloglist tu :-)

    ReplyDelete
  6. siggah dari segmen sama :) selamat bersegmen . .

    https://blogparihh.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. good luck ye... lambat lagi tamat nye ni...

    ReplyDelete
  8. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanita-mencari-bloglist-jan.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.