Birthday Giveaway By Little-Smaller




Ni sambutan besday cheq untuk tahun ni. Geng-geng opis buat suprise. Nasib baik suprise, kalau diaorang bagitau nak buat memang cheq request kek aiskrim...hehehe.




21 comments:

  1. Selamat bersegmen Mama...semoaga berjaya..

    ReplyDelete
  2. seronok la dapat surprised birthday dari kawan-kawan..gd luck ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu buat suprise kat orang...
      kali ni kena kat diri sendiri..
      terkejut campur gembira

      Delete
  3. uniknya kek dia kak.. haha... memang bentuk dia macam tu ke?


    all the best!! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluar dari kotak, dah macam tu...
      Hehehe...sedap, perasa mangga.
      Tq Amy

      Delete
  4. goodluck.. comelnyaa kek tuu :)

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap la plak kek tu mama...
    Gud luck

    ReplyDelete
  6. Sedap makan kek.....

    Semog aberjaya mama farhanah

    ReplyDelete
  7. mamaaaaa farhanahhh tahniah menang Giveaway ni.. nnt redeem hadiah kat saya email detail k

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.