Blog Direview Oleh Rrsya Eyrdina

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Haritu cheq ada masuk segmen yang dianjurkan oleh adik Rrsya Eyrdina dan mestilah menang. Adil betul adik ni...semua yang join segmen, dia review blog tu. Siap bagi puji-pujian lagi. 


So, sapa-sapa yang join tu bolehlah check kat blog adik ni, mesti tersangkut punya. Rrsya pun pandai bab edit-mengedit ni dan juga ambil tempahan untuk mengedit blog. Kecik-kecik dah kreatif. Cheq ucapkan semoga adik terus success.

25 comments:

  1. wahh, rugi pulak tak join. kalau tak mesti dapat merasa di-review jugak (walaupun tak menarik pun untuk di-review). hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun saja cuba try test masuk. Tak sangka plak blog ni direview..

      Delete
  2. wahhh..tahniah..mmg btul kata Rrsya,blog ni cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Noor..
      Ni semua atas hasil tangan dikna saya..

      Delete
  3. masyuk ar kena review. meletops letops la lepas ni fans mai serbu hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...
      Takda la sampai meletop, bergegar jer

      Delete
  4. Replies
    1. Tq sue..
      Best jugak sebab kali pertama kena review gini.
      Hehehe..

      Delete
  5. Ayu sbb xde bnd nk dreview tu xjoin tu mama....
    Heheheheh tahniah mmg suwit2 je blog mama ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni pun takdak yang special, cite merapu ja banyak...
      Suwit kann blog kite, dikna punya penangan la ni...
      Hehehe..

      Delete
  6. Replies
    1. Bangga giler 1st time kena review..
      Kihkihkih...

      Delete
  7. Alaaa knape kite tak tau pun ade segmen, alahai~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kejap jer adik ni buat
      nanti kita tolong alertkan kalau ada lagi yer

      Delete
  8. Dah lama x join segmen review.. Seronok bca hsil review kengkawan..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.