Blogwalking Time

Dah lama cuti, so harini cheq malas nak pergi kerja. So, meh kita ponteng duk kat rumah sambil mengadap laptop tanpa ada gangguan...hehehe. Takde la, harini dan esok cheq ambil off sempena tugas kat PRK hari tu. Sepatutnya dapat 4 hari tapi bos cheq tu potong 2 hari. 2 hari lagi tu dia ambil untuk dia balik kampung nanti....Acah-acah jer, bos cheq suruh ambil kemudian 2 hari lagi tu. Cheq kan pekerja berwibawa, tak jalan kerja kat opis tu kalau cheq takdak.

Anak-anak dan hantar ke taska dan tadika, so takdak la diorang pun sibuk berebut laptop ni. Dah siap kemas rumah, masa untuk buka blog dan berblogwalking. Lama rasanya tak bommm kat blog kawan-kawan semua. Cik husband pun off harini, taknak layan dia. Buat la apa yang patut sorang-sorang tu...hehehe.

Okkk...sapa-sapa yang kena bomm tu, takyah risau nak balas balik yerr. 

                                     

19 comments:

  1. haha syiok ngebom org~
    selamat berblogwalking kak oiy~

    ReplyDelete
  2. Selamat beristirehat kak. Selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  3. Jangan lupa blogwalking ke blog SP juga ye..:)

    ReplyDelete
  4. patotlaa. memang kene bom terus..hahaha
    selamat mgebom ye kak ;)

    ReplyDelete
  5. happy blogger :)

    Sekedar info kawan-kawan, epulsaepul.blogspot.com bulan ini (Oktober 2014)mulai meluncurkan cerpen yang berjudul "Anak Sungai (Syen)". Penasaran dengan kisahnya. Segera Kunjungi Blognya. Thank's.. :)

    Salam hangat ^_^

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sudi berblogwalking blog zumal yer. Hehe ;)

    ReplyDelete
  7. hahaha..mama memang suker bom. kiter pun nak bom balik..hahaha :P

    ReplyDelete
  8. lama juga cuti tu,
    selamat bercuti n selamat berblogwalking ye =)

    ReplyDelete
  9. Ayu pon baru dan nk blogwalking and tinggalkn tapak kaki yg comell ni mama
    Hehheheh

    ReplyDelete
  10. Asslmkm sis.. Sy pun slow slow dok blas terjah..

    ReplyDelete
  11. agak2 sudi x nk blom blog sis JM nih :-)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.