Kena Serang

Terkejut cheq bila buka blog tengok banyaknya komen yang menunggu nak dipublishkan.
Rasanya baru 2 jam tingglkan blog ni

komen sebanyak ni dalam tempoh 2 jam

Dah diselidik tuan punya komen tu, rupa-rupanya new mommy kita.
Hidayu Ayumie yang comel tu.
Dah rindu nak berblog la tu.



Belum sempat lagi akak nak pergi jenguk baby boy tu.
Keadaan sekarang tak mengizinkan.
Nak keluar daerah kena buat permohonan dulu, takleh nak redah jer.
Terima kasih Ayu sebab datang bom blog akak ni.
Nasib baik tak meletup jer.

Kawan-kawan lain, jom la terjah blog Ayu ni.
Dia memang peramah dan tak rugi jadi kawan dia.

32 comments:

  1. hehe..ayu tu memang rajin buat komen pukal..selalu memang boom bahagian komen..haha, nasib baik x meletop kan mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la, sekali dia terjah. Tak terbaca komen dia...heheheh

      Delete
  2. Rindu dekat Ayu..tapi xde new entry lagi dari die..hehehe..xsabar nk tengok Firash :)

    tag mama kat sini..hehe http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/11-liebster-awards.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq tag akak.
      Akak yang dekat ni pun tak sempat nak jenguk firash lagi.

      Delete
  3. hehehe, er lah tu. dia sure rindu berblogging la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berblog pun kena pantang 44 hari jugak..heheheh

      Delete
  4. peminat setia blog mama la tu cayalah..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh...rasanya semua blog Ayu terjah ni. Lepas dendam

      Delete
  5. mama dia balas dendam baru dapat laptop tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby boy Firash budak baik. Tak kacau mama dia main laptop.

      Delete
  6. kena ambush yer...haritu saya kena dengan CT Humairah...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu kapal la diaorang ni, jenis komen pukal..hehehhe

      Delete
  7. hehehe..banyak betul komen dia drop ye..

    ReplyDelete
  8. sama la, semalam pun dia bom blog cikfafa jugak. sekali nak approve tengok penuh comment dia ja. hahaha. mesti rindu nak blogging tu.

    ReplyDelete
  9. hahhaa. Amboii. Sakannyaaa mommy sorang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya tak boleh lagi berblog tu, tak cukup 44 hari lagi...heheheh

      Delete
  10. Replies
    1. Nasib baik tak pakai.bom, kalau tak mesti dah meletup

      Delete
  11. todia, mama kena bom..puas hati..hik3..lwan bom balik mama..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mommy Ayu takdak entry baru, takleh nak pi bom dia..hehehe

      Delete
  12. Replies
    1. Takpa, tunggu masa dia plak. Nanti lempar bom kt dia..hehehe

      Delete
  13. ha ha ha... bom baik gini takpe dilempar-lempar kan :)

    ReplyDelete
  14. Sama laa baru nih kena serang dengan ayu.. tak sempat nak buat entry pasal kena bom ngan ayu..

    ReplyDelete
  15. haha apabila ibu baru tu mengebom, tak pandang kiri kanan dah.. power tangan kak ayu tuuu

    ReplyDelete
  16. Blog IM pun Kak Ayu kasi bom jugak. Hehe

    ReplyDelete
  17. 68 komen waiting for moderation?...ahaha Pitam...si Ayu ni mmg rajin tinggalkan komen..dah lama x terjah blog beliau..nanti ada masa free nk skodeng :-)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.