Giveaway Blogwalking Nuffnangger

GIVEAWAY BLOGWALKING NUFFNANGGER akan berlansung selama 3 Minggu bermula dari 22 November 2014 - 12 Disember 2014. Sekiranya penyertaan memberangsangkan, hadiah akan ditambah. :) So, tunggu apa lagi ?? Jom join. :DDD



Mangsa tag :-








26 comments:

  1. Selamat berblogwalking! Alaa dah lamenye tak join segmen. Sakgi nak marathon, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Nur As.
      jom, akak pun banyak lagi tak join ni

      Delete
    2. kite ni perasan sibuk jee, haha

      Delete
  2. hik3, mama tag timm yer, okok2, timm join jugak eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la meramaikan majlis , hehehe

      Delete
    2. apa jadi dgn giveaway ni eh? timm bz smpai lupa ada join segmen..
      try bukak link blognya mcm deactivate je..??

      Delete
  3. goodluck! saya minggu depan baru nak join semua. hehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Zumal singgah dari segmen yang sama
      http://duniazumal.blogspot.com/2014/11/giveaway-blogwalking-nuffnangger.html

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.