Ranking Alexa #2

Harini takdak idea nak menulis, tapi hati ni membuak-buak nak menulis.
Saja-saja la check ranking alexa untuk blog cheq ni.
hmmm...ada penurunan dari sebelum ni.
Cheq masuk dunia blog ni bukanlah untuk bersaing dengan sapa-sapa.
Jadi, bila tengok ranking ni macam tak terkesan pun kat hati. Macam tak kisah pun.
Sekadar suka-suka check dan post kat sini.


Banyak jugak turunnya, maybe cheq rajin berblogwalking kot (masuk bakul angkat sendiri)
Kalau tak percaya tengok sini ----> Ranking Alexa #1

26 comments:

  1. Hehehhe btl tu.ayu pon tak terkesan..
    Kalau cek trun ke naik ke...
    Sbb blog kosong cm ayu ni kan...

    ReplyDelete
  2. tahniah mama, sue pun masih dlm ranking ribu2 juga. yg terbaru blom check.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      sekadar suka-suka jer Sue
      kita ni sekadar blog picisan jer

      Delete
  3. kalau rajin blogwalking memang ranking tu cepat je turun mama.
    so, rajin2 la lagi ye..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      kalau ada masa memang akan berblogwalking

      Delete
  4. okay la tu kak. saya pon saja suka2 main kalo dgn alexa ni. hehe. penambah semangat nak blog kadang tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      tu lar, tengok bloger-bloger lain bukan main kecik lagi nombor diaorang
      ;-)

      Delete
  5. Ranking zumal merudum teruk sangat... Takut lak customer lari. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah tahniah.dh lama.xcheck nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mimi
      Nuffnang pun saya tak pernah check lagi.

      Delete
  7. wah..hebat..luqman punye sedih jer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpa luqman..
      Slow-slow, akak tunggu kat selekoh
      Hehehe

      Delete
  8. Tahniah mama..sofu belum lagi update pasal alexa ni..
    Keep it up

    ReplyDelete
  9. tak lama lagi bley main kejar2 dengan sha lah kan mamafar sayang?? mwahahahahhaa

    ReplyDelete
  10. Tahniah mama.. apapun dengan ranking nih kita tau kedudukan blog kita.. apapun saya belum pernah check..

    ReplyDelete
  11. Tahniah mama :) Bestnye..ranking Cik Mimie byk lagi dr mama.. T_T

    ReplyDelete
  12. Tahniah tahniah. Mama memang rajin. ^_^

    ReplyDelete
  13. tahniah tahniah.. smoga makin banyak yang turrun

    ReplyDelete
  14. wah, hebak hebak! tahniah kak! saya dapat 2k ranking. sobs... kena usaha banyak ni. haha

    ReplyDelete
  15. saya mungkin juta2. hehe.. nak try jugalah alexa ni. baru tahu apa benda ni. tp, hebatlah mama, kan (^^,)

    ReplyDelete
  16. global rank banyak turun . tahniah kak :)

    ReplyDelete
  17. ranking makin tinggi kerana mama rajin updae entri dan blog semakin di kenali ramai

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.