Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense


TAMAT



Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense berlangsung selama 5 hari bermula hari ini iaitu 26 November 2014 jam 9:30 malam & berakhir pada 30 November 2014 jam 9:30 malam.   
5 orang peserta yang terpilih akan dimasukkan dalam bloglist Nunu daripada 1 Disember 2014 sehingga 31 Disember 2014 (sebulan) ;) Pemilihan peserta menggunakan random org.




25 comments:

  1. Yeah..mama pun dah join.selamat bersegmen;)

    ReplyDelete
  2. Good luck mama..harap2 bertuah jugak utk yg ini seperti sebelum sebelum ni :-)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. typo plak. hehe. saya pun baru join. selamat bersegmeN! ^^

      Delete
  4. Assalamualaikum & salam ukhwah^^.terima kasih kerana sudi join segmen Nunu.Harapan agar followers blog akak bertambah & hubungan sesama blogger bertambah erat.Keep blogging yea!
    Jom blogwalking blog peserta lain ;D

    http://nununonsense98.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-segmen-happy-followers.html

    p/s: cantik blog^^

    ReplyDelete
  5. rajin mama farhanah join segmen..
    Annur nak join, tak menang tangan huhu

    Love,
    ANNUR

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen.
    Pemilik segmen ni mesti minat Korea kan?
    * Nanti smbg BW masa tengahari.
    Have a nice Jumaat.

    ReplyDelete
  7. hai, dari segmen yg sme . jum singgah blog syaa ?? btw done follow mama :)http://syakilancapitala.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html

    ReplyDelete
  9. Hi hi hi☺!!
    Qila
    blogwalking dr segmen nunu nonsense hehe.

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen :DD salam perkenalan dari ina ^^
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum :)
    Bw dari segmen yg sma .. :D

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.