Holiday Giveaway By Sally Samsaiman (Part 4)

Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

23 comments:

  1. jom join segmen sy
    Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape

    ReplyDelete
  2. wah, banyak betul mama join ni. hehe.. semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Holiday Giveaway By Sally

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH KEPADA PEMENANG...

    EH! JANGAN LUPA JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA PULA! terbaek.net

    RM200 TUNAI SEORANG MENANTI 10 PEMENANG BERTUAH!!

    SIMPLE CONTEST SAHAJA TAW!!

    RUGI TAK JOIN TAW !!

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.