Cabaran 30 Hari | Hari #20 : Quote Kegemaran

Assalamualaikum dan salam Sabtu. Tinggal 10 hari lagi nak menamatkan cabaran ni. Quote kegemaran saya ni memang simple macam tuannya yang ni jugak. Selalunya bila cheq rasa down, cheq akan pandang muka anak-anak. Terus semangat datang dengan sendirinya.

Inilah quote kegemaran cheq



#cabaran30hari
#kelabbloggerbenashaari

24 comments:

  1. memang kena selalu be positive, tapi kekadang negative mesti hadir. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang negative tu la kita kena twist jadi positif...;-)

      Delete
  2. datang dari segmen Saya Sayang Blog Saya..menambah jumlah follower kat sini...salam kenal tuan rumah

    ReplyDelete
  3. Setuju. Kita memang kena cuba untuk sentiasa positif :)

    ReplyDelete
  4. positive + don't give up. 2 benda yang kadang-kadang susah untuk istiqamah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, dengan berkata-kata memamg mudah. Nk melaksananya sikit susah...;-)

      Delete
  5. Don't give up mama!! positif3...memang best bila kita sentiasa positif..the best quote jugak ni..

    ReplyDelete
  6. Quote ini amat menyemarakkan semangat dalam hidup. Nak panggil apa ya pemilik blog ini? Salam perkenalan... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semangat kena ada kan...panggil mama ja..;-)

      Delete
  7. sentiasa positif.. :)

    jemput singgah sini yer.. "Belog Kampung Kameq" tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  8. Inilah quote yg memberi semangat dalaman kan mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul JM. ni lah kata-kata yang selalu pegang.

      Delete
  9. betul tu..saya pun sama.bila stress ,tinggal je semua dan hadapa anak2..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hilang semua masalah bila tengok muka anak-anak kannn...

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.